10-11-12

Eerlijkheid ...

Die blog van die Afa werkt nog...ik dacht dat die gestopt was, want ik was op aan het zoeken, wat hij/zij geschreven heeft over …

Hey, ik ben ongeveer gestopt, mijn verhaal is ongeveer uit maar af en toe kriebelt het. Misschien is het niet ‘kriebelen’ maar gewoon frustratie op schrijven en misschien het anders bekijken?

Ik wou iets schrijven over ‘eerlijkheid’, wat is dat eerlijk zijn.

Eerlijkheid is het ontbreken van bedrog of leugens. Oneerlijkheid is iets verdoezelen. Mag dat? Hoewel ‘eerlijkheid’ positief wordt gewaardeerd, kan een overmaat aan eerlijkheid negatief worden opgevat. Hm ...

Als iemand een mop vertelt dan begrijp ik de mop meestal niet. Ik heb nog een beetje auditieve afasie. Ik heb geen zin om te zeggen dat ik die mop niet begreep. Ik glimlach gewoon, misschien een leugentje om bestwil.

Een afaticus die niet vlot kan schrijven, vroeg aan iemand om zijn tekst te verbeteren en de tekst ‘vlot’ te maken en dan schreef hij zijn naam er onder. Mensen, die wisten dat de ondertekende een afaticus is, reageren dan ‘ Amaai, knap geschreven!’. De afaticus is dan geen afaticus meer, hij is gewoon goed gerevalideerd?

Mijn blog is veel te eerlijk. Ik heb dit wel zelf geschreven, maar ik heb wel google en wikipedia gebruikt.

Commentaren

Een leugentje om bestwil, zoals na die mop, da's een beetje zelfbeschermend, Afa. Waarom zou dat niet kunnen ?
En anders..., ben je een (h)eerlijke, lieve, vlotte meid... !
Lie(f)s.

Gepost door: Lies | 10-11-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.