02-10-12

Nog een feestje ...

lotgenoten,afasieDit weekend was het de nationale dag, eh, de nationale afasiedag ... heel vlaanderen ging naar Roeselare om daar te feesten.

Ik reed met 4 lotgenoten naar het feest. We werden hartelijk verwelkomd, we kregen een drankje en een hapje en er werd gebabbeld. Na de receptie mocht ik aan 'mijn provincie'-tafel gaan en er werd gepraat en lekker gegeten.

Tussen het eten was er een 'doe-quiz' met een 'viking' verhaal. De provincies (of tafels) tegen elkaar. We konden sleutels winnen en met de juiste sleutel kon je de 'viking'schatkist openen! De 'doe-quiz' was gevarieerd: muziek maken, een mopje vertellen, droedels oplossen, sleutels zoeken, een voel- en een geurquiz, ... Toen het gedaan was mochten we de gewonnen sleutels proberen ... uiteindelijk kreeg iemand de schatkist open! Wat zat er in? Een grote hoeveelheid 'Leo's'. Njamie ...

Na het feest kregen we nog een leuk plantje en we reden jammer genoeg in de file naar huis. Volgend jaar komen we terug naar de nationale dag maar in een andere provincie!

lotgenoten,afasie

Commentaren

Leuk, Afa !
Njamie, Leo's... -> ééntje per keer hé ! Dan heb je voor hééééél lang...
Lie(f)s.

Gepost door: Lies | 02-10-12

Reageren op dit commentaar

En elke dag gaat jouw tellertje ééntje hoger, Afa...
Lie(f)s.

Gepost door: Lies | 01-11-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.