03-06-12

The secret (3)

Op internet: ‘Zo adviseren mensen achter The Secret om niet om te gaan met zieke mensen. Want zieke mensen denken negatief. Moet je alle zieke mensen uit je omgeving bannen?’

Ik vind dat griezelig. Ik praat juist graag met lotgenoten die ook pech hebben gehad. Ik zie dat ik het veel beter heb dan anderen, ik kan nog heel veel en er komt altijd zonneschijn na de regen.

Ik ben een beetje luisterend oor geworden (ook al kan ik niet zo goed luisteren) … ze komen vanalles zeggen of schrijven. Ik wens beterschap aan hen en meer geluk in hun leven. In gedachte ga ik een kaarsje branden, ik denk aan hen.

Voor het ogenblik gaat het niet zo goed met hem. Hij is al enkele keren naar de spoed gegaan. Hij had ook weer een epilepsie aanval gedaan. Verleden week was het een zware aanval, die lang duurde. De MUG is toen geweest en heeft hem meegenomen naar het ziekenhuis.

Ik moet waarschijnlijk geopereerd, worden. Er zijn slechte cellen gevonden in mijn uitstrijk, het is bevestigd, maar na een heleboel test zal er worden beslist wat er moet gebeuren. Het is al een heel moeilijke periode geweest.

We hebben een schoorsteenbrand gehad, met de gevolgen vandien. De man van mijn beste vriendin is ook overleden. Dus veel tegenslagen die ik moeilijk kon verwerken.

Enzovoort ...

Zorg goed voor jezelf (of probeer toch ...)!

Commentaren

Ook zieke mensen hebben een klankbord en/of knuffel nodig, Afa. Je voelt meestal zelf hoe ver je kan gaan...
Lie(f)s.

Gepost door: Lies | 03-06-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.