10-05-12

Bijna iedereen heeft wel eens hoofdpijn. Migraine misschien?

Ik heb zelden hoofdpijn, in de grote vakantie in 2011 heb ik een paar keer hevige hoofdpijn-aanvallen gehad. Symptonen waren hoofdpijn, misselijk zijn, veel geeuwen, … Wat hielp was aspirine, frisse lucht (buiten in de schaduw) en rusten (slapen) en daarna bewegen (bloedcirculatie bevorderen)…

Na de vakantie vertelde ik het aan de dokter (mijn vroegere dokter), en de dokter zei, ‘Nee, aspirine mag niet, je hebt al bloedverdunningsmedicatie, je kan een bloeding krijgen’ … Een paar weken later, kreeg ik een hartinfarct, ik had te weinig bloedverdunningsmedicatie, vanaf dan was het Marcoumar en ook Asaflow …

Heftige hoofdpijn, Ik denk niet dat het een migraine-aanval is, ik denk gewoon een soort voorbode (mini mini TIA’s ofzo). Gisteren was ook zo eentje, denk ik, en zonder hoofdpijn. De dokter kan niet veel meer medicatie voorschrijven … de ‘strafste’ medicatie heb ik al momenteel. Dus, ik hoop op het nooit meer te krijgen.

Een beetje akelig ...

Commentaren

Ben hier op je blog terecht gekomen en je verhaal pakt me,......mijn papa heeft ook een cva gedaan wanneer hij jouw leeftijd had, ik ben nu die leeftijd,.....en de angst grijpt me,......wanneer ik dit lees,......want ik heb van heel dichtbij mogen meemaken, wat het met een mens doet,.....veel sterkte!!!!!!! En je hebt er nog een lezer bij :-)

Gepost door: Misssexandthecity | 10-05-12

Reageren op dit commentaar

Eng, Afa !
Lie(f)s.

Gepost door: Lies | 10-05-12

Reageren op dit commentaar

Hallo Miss sex and the City,
(wat een naam, waar haal je het?) ... bedankt voor je reactie. Ik zo zou willen vragen hoe het met hem nu is? Alles goed hopelijk?

Gepost door: afa | 11-05-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.