24-02-12

Beu dag ...

Mijn kuisvrouw die kon niet vandaag dus … I will have to do it … morgen ofzo?

Mijn man heeft verlof genomen en hij gaat met de kids op uitstap. En ik mag niet mee?

Op het werk gaat het niet goed, ik werk 40% (vermits ik nog ziek ben) en het is momenteel druk druk druk. Druk is dus overuren maken of me slecht voelen dat ik niet heb geantwoord … infeite alle twee. Stress dus!!!

De mensen waar ik mee moet werken zijn ofwel ‘lief’: ‘Ben jij nog aan het werken? Ik antwoord dan ‘Ik ben bijna weg hoor maar het is moeilijk te stoppen en mijn ogen dicht te doen en niet meer antwoorden ... het is allemaal urgent’. Ofwel ‘niet lief’’ Ze vragen iets en gisteren moest ik al geantwoord hebben.

Mijn werk is vragen antwoorden (een soort helpdesk of support). De gemakkelijke vragen kan ik snel oplossen maar van andere vragen moet ik berekening maken of het opzoeken... ik moet nog zinnen maken van de informatie en in het Engels (het is moeilijk voor mij, ik heb afasie).

Ik heb weinig keuze om halftijds te werken, het mag van de baas maar ik krijg het werk niet gedaan … dus? Dan ga ik terug 80% werken en ervoor betaald worden.

Het gaat niet 'halftijds werken' want daar krijg je stress van! Of moet ik ander werk zoeken? Of niet meer werken?

---

Vandaag 2 uren overuren gemaakt (5,5 u want ik moest maar 3,5 u werken), geen kinderen om mee te praten want ze zijn op uitstap, geen zin om te stofzuigen (mijn man kan het morgen misschien doen?), geen zin om een boek te lezen ... Beu dag dus. Wat ik wel graag doe ... snoepen (dikker worden) en bloggen.  Eten uit frustratie en frustratie afschrijven. Dat ben ik?

Commentaren

Hallo!

Het is allemaal niet makkelijk he!
Maar dat werk !!!! je doet je uurtjes en dan is het genoeg he!
Je kan niet meer anders zit je weer over je limiet en dat is slecht voor jelichaam, je moet naar je lichaam luistern he!!!
Moet dat ook doen en soms lukt me dat maar soms ook niet!Mijn meter heeft een herseninfarct gehad einde verleden jaar en die kan ook heel moeilijk praten maar ze heeft nog wel haar volle verstand en dan word ze kwaad als we haar niet verstaan ocharme!!
Ja, dat doe ik ook graag eten en bloggen ben wel op 2 en een half jaar 13 kg kwijt maar ik eet wat ik graag eet !!! soms!!!
Schrijf je frustratie maar af dat is goed!
Wens je nog een luie dag vandaag en morgen is er weer een andere dag en dan kan het beter gaan wie weet?
Lieve groetjes annemarieke, x

Gepost door: annemarieke, x | 28-02-12

Reageren op dit commentaar

Bedankt Annemarieke!

Ik luister naar mijn geweten want ik wil geen schuldgevoelens krijgen en ik doe dan wat ik moet doen. Dus doe ik teveel ... pfff en dus luister ik niet naar mijn lichaam ...! Dom hee!

Gepost door: afa | 28-02-12

Reageren op dit commentaar

Misschien wil dat zeggen dat het weer eens hoog tijd wordt om nog eens naar hier te komen!
Lieve groetjes.

Gepost door: Martine | 14-03-12

Reageren op dit commentaar

Wie weet ...

Gepost door: Afa | 16-03-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.