30-12-11

Goede voornemens voor 2012

Mijn voornemen is kilo's kwijt raken. (Bewegen doe ik al).

Op internet: Goede voornemens zijn zinloos, de meesten houden hun dieet slechts twee dagen vol. Hm??? Ik dus misschien ook?

Elke dag denk ik, ik zou moeten vermageren. Ik ben een tijdje geleden een dieet-blog begonnen, ik heb het 'morgen-mischien' genoemd. Het gaat niet zo goed, ik word dikker en dikker.

Teveel willen doen ... beginnen werken, verder (hart)revalideren, vermageren, .... Ik kan niet alles doen: ik ga met deze blog (ik-na-cva) stoppen. Ik deed het wel graag hoor, maar het is wel een energievreter: ik schrijf niet zo 'vlot', ik moet er echt tijd voor maken, de juiste woorden vinden en zinnen maken (Yes, I do have aphasia).

Heeft deze blog geholpen? Voor mezelf wel, ik heb beter leren schrijven! Lotgenoten of familie van lotgenoten of studenten die hebben er misschien iets aan gehad?

Dus lieve mensen, ik ben dingen aan het doen die beter voor mijn gezondheid zijn dan bloggen!

Ik wens jullie de beste wensen voor 2012 en heel belangrijk een goede gezondheid!

Liefs,

Afa

Commentaren

Dag Afa!

Bloggen is goed en je kan er je ergernissen op kwijt zoals ook je bekommernissen en je anders zijn!
Vind het fijn dat jij langs mijn blog geweest bent en nu kan ik jouw verhaal eens lezen en weet ik ook weer wat Afasie is.
We worden er in ieder geval niet stommer door! alleen maar slimmer en ik kan soms ook mijn woorden niet gezegd krijgen of er niet meer opkomen en daar moet jij je niks van aan trekken met beetjes komt het wel terug. Wens je nog een gezellige avond!
Lieve groetjes annemarieke, x

Gepost door: annemarieke | 02-01-12

Reageren op dit commentaar

Hallo Afa,
Zelf heb ik er toch altijd iets aan gehad, aan jouw blog! We zijn een beetje bevriend geraakt dankzij onze wederzijdse blogjes en ik vond het toch altijd wel boeiend om je verhaal te lezen.
Ik begrijp je beweegredenen wel om ermee te stoppen. In het leven kun je niet alles doen en er is een tijd voor alles. Ik denk dat je blogje je ook wel geholpen heeft om je cva en nadien je hartinfarct te verwerken.
Ik hoop je op de een of andere manier nog te ontmoeten, is het niet via ons blogjes, dan toch misschien af en toe live.
Veel succes nog met alwat je nog zult ondernemen.
Vele groetjes.

Gepost door: Martine | 06-01-12

Reageren op dit commentaar

Dank je! Wie weet begin ik misschien opnieuw? Ik mis het wel ...

Gepost door: Afa | 07-01-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.