04-11-11

Ziekteverlof

Ziekteverlof = verlof wegens ziekte

Ik wil graag iets doen, bijvoorbeeld werken, ik wil terug nuttig zijn … Ik ben het werk wel een beetje beu, ik wil gewoon iets anders doen. Maar dat is niet gemakkelijk, als ik solliciteer moet ik dan zeggen, ik heb een beetje afasie, ik heb een cva gekregen en dan nog een hartinfarct, … ik denk niet dat ze mij zouden aannemen.

Op ons bedrijf is alles dringend: dringende vragen van vandaag moeten gisteren al beantwoord worden. Ik werk infeite wel graag, ik ben een beetje perfectionistisch, ik wil nauwkeurig werken en graag eindigen, het moet (van mij) vandaag gebeuren. Dat is wel stress. Ik denk nu, misschien moet ik iets anders doen?

Het bedrijf waar ik werk is wel goed, er zijn heel veel positieve dingen, zoals van thuis te mogen werken, een prima hospitallisatie hebben, … en dan denk ik, gewoon verder blijven werken?

Ik heb een collega (een lotgenoot die ooit een hartinfarct kreeg) die met mij wil chatten over ervaring, revalidatie, beginnen werken, … dat helpt. Die collega en een paar andere collega’s vinden dat ik langer ziekteverlof moet nemen, pas beginnen na de revalidatie: dat wil zeggen ’15 weken’ dus midden februari pas beginnen werken. En dan denk ik, wat moet ik doen?

Wat mijn collega’s schrijven …

En laat u vooral niet verleiden om vroeger te beginnen werken!

Ik wens je veel moed tijdens je herstel, en ik hoop dat je de tijd zal nemen om volledig te herstellen.

I trust they will come up with an excellent program based on a colleague experiences with cardiac medi care in Belgium.

Wat zou je dan willen doen? Tenzij je totaal iets anders gaat doen! Breek de ban! 't Is misschien de moment om eens iets zots te doen!

Ach, na mijn cva ben ik snel beginnen werken omdat werken revalidatie is (ik kon niet goed communiceren). En nu weet ik het niet … ik voel me vrij goed, soms ben ik een beetje moe en 's nachts voel ik dingen die ik normaal niet voel (~ lichte paniek). Beginnen werken of nog niet? Of iets anders doen?

De commentaren zijn gesloten.