02-11-11

Wat een wonder ... goed dat een wonde kan genezen!

Medisch personeel vraagt aan mij of ik diabetes heb omdat de hechting van de hartmontitor open gebarsten was, ze zeggen dat ‘niet genezen van de wonde’ typisch is van suikerziekte. Ik heb geen diabetes voor zover ik het weet. Ik heb wel obesitas, er is wel een verband tussen obesitas en diabetes type 2, en dan denk ik, het is tijd om te vermageren. (Misschien wel dringend).

Het was niet meer mogelijk om de wond opnieuw te hechten. De wond werd dan opengelaten en het moest dan spontaan aan elkaar groeien. Dat lukte niet, infeite werd de wonde groter en groter, volgens mij is het gewoon zwaartekracht, implantaat weegt wel iets en borsten bewegen ook. Het enige wat nog kon was het implantaat verwijderen.

Momenteel gaat het heel goed, de wonde geneest zeer snel (vind ik) (zie foto’s: 7 dagen ertussen). Aan het einde van de tunnel is licht!

Een uitvinding is een vernuftig gevonden oplossing: een feit is dat de uitvinding van het wiel belangrijk was. Maar de uitvinding van de wiek is ook heel knap (de wiek = een lange strook gaas, gedrenkt in isobetadine om wonden te helen).

Bedankt aan de thuisverpleging om mijn wonde te hebben verzorgd.

Op de foto zie je ook dat ik een beetje pleisterallergie heb, wat helpt is af en toe andere pleisters gebruiken.

gat.jpg

De commentaren zijn gesloten.