28-10-11

Ik voel vanalles …

Ik voel het meestal niet … en nu voel ik vanalles. Krijg ik het terug binnenkort? Nog zo’n cva of een hartinfarct. Nee hopelijk niet. Maar ik voel dingen die ik normaal niet voel … Midden in de nacht, voel ik iets raar, binnen in mij, precies een trilling, is het boezemfibrillatie? Voel ik mij wel goed? Heb ik een beetje pijn aan mijn hart? Ik kan nog mijn armen en benen bewegen. Ik hoor mijn adem dat goed gaat. Hm … Paniekaanval? Nee ik denk het nog niet.  Maar ik maak wel zorgen. Normaal heb ik pas binnen twee maanden een afspraak met de cardioloog. Het was pas een paar dagen geleden dat ik een afspraak had, ik heb veel gevraagd en nu heb ik andere vragen. Misschien teveel gelezen op internet?

Interessant vond ik 15 vragen over boezemfibrilleren. http://martevansanten.wordpress.com/2010/10/17/15-vragen-...

hart,googleIk ben ook aan het piekeren, over die hartmonitor, zie foto, zo ene had ik. Die 'stick' was geïmplanteerd. De rechter helft van de foto is een soort afstandbediening (patient geactiveerde registratie), als ik mij slecht voel moest ik op een knopje (REC) duwen, maar ik heb het niet gebruikt.

Wil ik het nog eens implanteren of niet. Ik begin dus ook te googlen …’uw arts dient alle mogelijke voordelen en risico’s met u te bespreken’. Ik heb niet al de informatie gekregen of wel?

Interessant op internet, de website is van een ander firma, maar de informatie is tenminste wel goed! http://www.medtronic.nl/onze-therapieen/hartmonitor/index...

De hartmonitor wordt onder uw huid geïmplanteerd. Daarom bestaat er een klein risico dat er een infectie optreedt, dat het apparaat verschuift of door de huid naar buiten komt en/of dat u overgevoelig bent voor de materialen van de hartmonitor. Ik denk gewoon pech gehad? Er staat geen informatie om het apparaat er uit te halen nadat het eruit mag. Bij mij is het toch een beetje miserie … het is niet eventjes snijden en dan terug naaien of heb ik echt pech gehad? Heeft iemand (positieve of negatieve) ervaring?

Hartmonitor: Confirm® (St. Jude) en Reveal® (Medtronic) - nog een interessante link

De commentaren zijn gesloten.