23-07-11

Fysiek moe

Ik ben fysiek moe. Een kinderfeestje organiseren thuis is grote kuis. Opruimen en een beetje verhuizen, reorganiseren. Speelgoed selecteren zoals dingen weggooien, in een sopje steken, afstoffen, e.a. De kids hielpen wel mee. Nog eten gaan kopen voor het feestje en een paar andere dingen, ballonnen, drank, e.a. Dan een feestje bouwen en toezicht houden. Na het feestje nog opruimen en dweilen. Ik word oud, ik voel mijn voeten niet meer, of ze doen pijn. Ik ga een paar dagen rusten. Moe! Heel moe!

Ik ben woensdag in de bib* geweest om mijn man zijn boeken binnen te brengen en ik heb een boek (80blz) geleend! Ik ben juist beginnen lezen terwijl ik in de zetel lag (ja, ik ben moe). En mijn gedachten kleurden rood, leven na een hersenbloeding (auteur: Lena de Nil): Na vier weken coma, vreemde dromen, verward spreken (ik had zesendertig kinderen) en handelen, soms vastgebonden is Lena toch tot schrijven kunnen komen. Vroeger deed zij journalistiek werk en ze had haar vrienden beloofd haar ervaringen te zullen opschrijven. Nare dingen zijn minder erg als je ze op papier kan zetten. Dit boek is niet alleen een zelftherapie maar ook een boodschap voor anderen.

Die blauwe letters ... zou ik ook schrijven: Ruzie lijkt minder erg als je ze op papier kan zetten. Mijn blog is niet alleen een zelftherapie maar ook een boodschap voor anderen.

 *dat is 2 jaar geleden dat ik in een bibliotheek was

De commentaren zijn gesloten.