20-06-11

Ziek ...

Ik ben christelijk. Ik ben voor de kerk getrouwd. Een monogaam huwelijk en gezin vind ik belangrijk. Voortplanting vond ik ook wel belangrijk maar drie kinderen is genoeg. Anticonceptie mag niet van de Paus, voor mij is dat een beetje een ethisch morele dilemma, maar uiteindelijk mijn keuze, ik wil geen twintig kinderen en dus nam ik anticonceptiepil, is dat gezond verstand? Na mijn beroerte mocht ik geen anticonceptiepil meer gebruiken, om risico te vermijden. Mijn man is dan gesteriliseerd.

Andere mensen hebben andere meningen of geloven niet in God? De seksuele revolutie zoals polygamie, promiscue gedrag, prostitutie, … Ik respecteer het verschil van mening, maar zij zouden ook hun verstand gebruiken. Respecteer elkaar en gebruik een condoom. Aids verspreiding zou moeten stoppen.

Waarom schrijf ik dit, ik ben heel impulsief (ja ik weet het al) en ik reageerde ‘Aids een straf van God’ over een tekst (gaat heen en vermenigvuldig u, uit het eerste testament ,… met meerdere vrouwen sex hebben om me zoveel mogelijk te vermenigvuldigen). Sommige vinden mij ‘ziek’. Maar die tekst vind ik zelf ziek. Sorry dan …

De commentaren zijn gesloten.