15-06-11

Kwartetje

Ik kreeg een lange brief met de post van een pennenvriend & lotgenoot. De brief is naar drie vrouwen, eentje naar mij en naar twee voor mijn onbekende vrouwen. Ik vind het spannend. Een kwartetje?

De brief was zoals altijd lang: een woordenvloed en ik kan moeilijk volgen, ik moest het nog drie keer lezen. Als we bellen dan spreekt hij heel vlot en er is geen einde aan die spraakwaterval. Hij heeft Wernicke-afasie. Ik ook een beetje, ik kan ook niet goed stoppen, en ik praat ook te veel. En luisteren is ook moeilijk voor mij, dus de helft wat hij vertelt heb ik niet mee...

Er is meestal een hoekje af bij lotgenoten (= er is (geestelijk) iets mis met die persoon). Ik vind dat juist prachtig. Iemand zei, mensen met een hoek af betekent "prettig gestoord". Leuk hee!?

Ook ik bijlage kreeg ik een CD met zijn muzikale talenten (mondharmonica) er op. Knap!

PS: Bij mij is er ook een hoek af. (Zie het als een compliment, al die kwetsbare lotgenoten, ik wil geen ruzie maken).

Commentaren

Het is jammer dat ik geen vrouw ben. Een ......trio? Wat gaan jullie doen? Ik ben stout,hé. Het is lang geleden dat ik op jou Blog kwam. Ik ben bezig met te "googlen" en ik vond jou blog.

Groetjes

Gepost door: Andy | 16-06-11

Reageren op dit commentaar

Hey Andy,

Ik weet niet wat de bedoeling was, want ik begreep het ook niet. Maar het was wel grappig! Jij hebt toch ook eens zo een lange brief gekregen? En je wist ook niet juist waarom? Het is gewoon leuk om post te krijgen!

Trouwens jou commentaar was ook grappig. Het is fijn om even te lachen.

Afa

Gepost door: afa | 16-06-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.