05-06-11

Mijn werkelijke hobby

Na mijn gezin, mijn werk en mijn verslavende hobby (bloggen en mailen) , heb ik een andere hobby namelijk aktiviteiten organiseren voor en door lotgenoten.

 

Ik kreeg post van Lot:

Ik hoop dat alles in orde is met jou, en zo te zien heb je wel je handen vol met organiseren van activiteiten met en voor de praatgroep. Ik ben oneindig blij dat je hierin een uitlaatklep gevonden hebt, en je zal wel merken dat het ook steeds beter gaat met je eigen ik.

En zeurt je familie niet teveel, omdat je veel uren in de praatgroep " steekt" ? Of reageren zij ook positief, en apprecieren zij je iniatief ?

 

Ik reageerde en hiermee laat ik de virtuele wereld het weten.

Ik doe het wel graag organiseren, mijn man en mijn kids vinden het goed, ik denk dat mijn man blij is dat ik een werkelijke hobby heb. Soms gaan mijn dochters mee, ze vinden het leuk en dan moeten ze een beetje helpen. Wat ik soms jammer vind is dat ik er veel tijd insteek en dat er dan maar weinig volk komt opdagen. Een vorige organisator zag het niet meer zitten en nu heb ik het ook. Ah het is maar een hobby!

 

Als ik mijn virtuele hobby (bloggen) vergelijk met mijn werkelijke hobby (organiseren voor en door lotgenoten) dan denk ik dat mijn virtuele hobby meer waardevol is dan mijn werkelijke hobby. 40 tot 50 bezoekers komen naar mijn blog per dag. 5 tot 40 mensen komen naar een contactdag (Afhankelijk van de regio, ongeveer een 8-tal contactdagen per jaar).

 

Heb je afasie en wil je eens komen?

http://www.afasie.be/regio.html

Misschien zie ik je?

De commentaren zijn gesloten.