01-06-11

Magic

Ik heb een tag gemaakt over alles wat ‘magic’ is, gevoelens hebben die er niet zouden mogen zijn. Schaamte, schuld, verliefdheid, zin hebben in aandacht, verslaving, zin in seks.

Waarheid, durven en doen?

Waarom verandert het karakter na een beroerte? Veranderingen over ontremming, egocentrisme en veranderde seksualiteit. Hier is een interessante link, je kunt het downloaden: Zorgwijzer Karakterveranderingen

Eerlijk gezegd, geef ik mezelf figuulijk bloot, ik vertel alles op mijn blog. Dus ja, ik ben veranderd, ik ben heel open, zonder enige terughoudendheid?

Nog een interessante link: seksuele problemen die onstaan na een herseninfarct.

Bij mij lijkt het een beetje ‘Een niet te stillen honger naar seks’. Zomaar zin hebben in seks, dat is ambetant. Ik geloof in God, seks is bedoeld voor voortplanning, en ik geloofde dat. En nu ben ik veranderd en ik heb veel meer zin in seks. Mannen denken om de paar minuten aan seks. Ik ben een vrouw, bij mij is het minder dus … ik ben nog altijd normaal.

Het begrip egocentrisch betekent niet veel meer dan dat je gelooft dat de wereld om jou draait. Jawel, ik ben meer egocentrisch dan vroeger. Vroeger deed ik alles voor iedereen en nu doe ik wel dingen voor mezelf. Eigelijk ben ik normaler geworden.

Een orgasme, weet je, ik heb zelden een orgasme gekregen voor mijn cva. Tijdens seks na mijn cva krijg ik gemakkelijker een orgasme. Ik droom tijdens de seks met mijn man, een beetje egocentrische droomseks. Ik doe alsof ik heel mooi ben ... Het is een droom, ik ben trouw, ik ben niet mooi, ik ben dik en oud. Maar fantasie heb ik nog of eindelijk?

ik.jpg

Nog een interessante link

Commentaren

ik jaren een rot slecht seksleven gehad,daar hard aan gewerkt,en als het dan eindelijk wat beter werd,kreeg mijn man prostaatkanker,...dus blijft het nu bij droomseks..
ben blij dat ik niet de enige ben,voelde mij al abnormaal..
of ik oud ben?laat ons zeggen een frisse 50 er maar ik voel me oud
:-)

Gepost door: j.c | 01-06-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.