03-04-11

Pech!

Ik had woensdag nieuwe voornemens. Op dieet! Veel sporten!

Maar ondertussen heb ik mijn voet omgeslagen, ik zit in het gips! Dus sporten gaat niet de volgende weken. En dieet volgen? Ik doe mijn best. Ik probeer niet te snoepen.

In het gips?!

Ik voel mij depressief! Ik mag niet autorijden! Ik kan niet fietsen! Ik kan niks momenteel, kuisen, stofzuigen, de kinderen brengen of halen ... het gaat niet. Ik wil zo graag zelfstandig zijn en nu gaat het tijdelijk niet.

Ik kan nog een beetje computeren ... ik moet wel mijn been omhoog leggen om mijn voet te ontzwellen ... dat is niet comfortabel. Wat kan ik nog, lezen en TV-kijken, ja, maar ik doe dat niet graag. Het is nog een beetje moeilijk, ik heb nog een beetje receptieve afasie en ik ben ook wel veranderd, ik heb andere interesses dan vroeger. Meer daar over ... binnenkort.

Nu ga ik stoppen want ik zit niet comfortabel ... een beetje pijn.

Commentaren

Da's echt wel kut hé, in het gips zitten! Heb het ook meegemaakt deze winter! Ik had de kracht in mijn armen niet om met krukken rond te springen. Vooral niet meer met de auto kunnen rijden is zo'n ontzettend grote handicap. Ik hoop dat het niet al te lang duurt en dat je je wat kan bezig houden!
groetjes christa

Gepost door: christa | 03-04-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.