30-03-11

Overgewicht

gewicht.jpgIn januari 2010 ben ik beginnen werken en ik mocht ook terug autorijden en toen begon ik te verdikken, elke maand een kilootje erbij, in totaal ben ik al 15 kg verdikt, verschrikkelijk!

Iedereen weet dat ik verdikt ben maar niemand weet hoeveel, je kunt veel verbergen met kleding.

Ik moet echt vemageren, bijna zit ik aan de 100 kg, ik moet er toch onder blijven. Ik snoep zo graag, ik eet zo graag, pfff…

Oorzaken?

Terug mogen autorijden is minder fietsen, minder beweging.

Terug mogen werken is ook minder bewegen want ik heb een zittend beroep (veel op de computer).

Op mijn werk is er een heel goed bedrijfskantine. Er is heel veel variatie en het is goedkoop. Ze hebben van alles, zoals soep, belegde broodjes, frietjes, vegetarische maaltijden, diverse snacks, saladebar, fruit, yoghurt e.a. Maar ze hebben ook zoveel variatie van zoete desserts, alle soorten taart, pudding, cake, … lekker en super goedkoop. Elke dag een zoete verleiding. I love it … hm lekker. Het is wel erg voor mij. I hate it … ik heb die lekkere taart weer veroberd.

snoepautomaa4.jpgOp mijn werk hebben ze ook nieuwe snoepautomaten. Vroeger was er wel een snoepautomaat maar je moest wel 5 minuten stappen. Nu heb je er overal snoepautomaten. Als ik naar de toilet ga dan zie ik dat snoepautomaat elke keer. Weeral verleiding … elke dag neem ik een reep chocolade of een frangipane of alletwee. Af en toe is de automaat defect en dan ben ik blij. Joepie, niet gesnoept!!!

Ik kan er niet vanaf blijven …

De commentaren zijn gesloten.