03-03-11

Evaluatie op mijn werk

Ach, ik heb nog een beetje afasie (dat is maar een klein probleem)  en zo erg is dat niet.  Maar ik heb ‘emotionele incontinentie’ (dat is soms een veel groter probleem). Ik doe mijn best om normaal te gedragen en af en toe ben ik echt boos of verdrietig … en dan kan ik niet meer stoppen. En het is precies chronisch?

Op mijn werk kreeg in een evaluatieverslag, alles was positief, alleen dit …  (en ze moeten ook altijd iets negatief geven).

Afa has a strong ownership for the business and is passionate about what she does and helping others she identifies with needs. Occasionally she lets her emotions run too far and gets upset with colleagues. Though she means well and her intension is to help it does take from her effectiveness.

En wat schreven ze over mij voor mijn cva?

Afa is unquestionably a proactive contributor behind the scenes. She will be encouraged to step up more in public for example in discussion groups and workshops to make her point directly, improving her visibility amongst peers and other colleagues. 

Ik was een bescheiden meisje, ik deed veel werk en ik deed het onzichtbaar. En nu ben ik minder bescheiden en sneller gefrustreerd en boos.

 Toffe karakterverandering ...

Commentaren

Misschien helpt het dit te beseffen en er extra op te letten. Ik ben door mijn fibro ook erg veranderd en moet nu ook ferm opletten dat ik niet snel de hoogte in vlieg als iets me irriteert, ik kan gewoon zoveel niet meer aan en alles moet meer gestructureerd zijn dan vroeger, ik wil de dag voordien al weten wat we gaan eten, zo van die dingen, ik was vroeger totaal niet zo!
Maar t zal je wel een slecht gevoel geven! Veel sterkte in elk geval
groetjes
Christa

Gepost door: christa | 04-03-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.