13-02-11

Moe?

Ik heb nooit hoofdpijn en ik slaap niet veel en ik ben vrij fit ... Ik doe soms wel teveel, ik computer heel graag, ik ben 'verslaafd', soms blijf ik teveel op mijn computer plakken (vooral ´s avonds als de kids slapen), en dan ben ik soms moe, twee of drie dagen achter elkaar maar 5-6 u slapen dan ben ik moe, ik moet dan eens 8u slapen. Dus ik heb niet echt een probleem, ik ben wel normaal denk ik. Veel mensen met hersenenbeschadigingen zijn heel moe en moeten een dutje doen na de lunch (ik doe dat zelden, behalve als ik echt weer teveel gecomputerd heb 's nachts).

Voor mijn beroerte had ik soms hoofdpijn, vooral de donderdag, 'bijna weekend', waarschijnlijk teveel werkdruk, teweinig geslapen, misschien migraine? Vroeger deed ik ook een dutje (siësta) in het weekend. Ik vond dat ik weinig hoofdpijn had, dus misschien twee keer hoofdpijn per maand, dat gaat toch? Mijn collega vindt dat ik veel hoofdpijn had en nu niet meer ... ja, misschien ... mijn medicatie (Aggrenox (combinatie van aspirine 'bloedverdunning' en dipyridamol 'antistollingsmiddel') helpt!

Vroeger nam ik weinig medicatie, wel de anticonceptie-pil. Als ik erg hoofpijn had dan nam ik perdolan mono. Nu denk ik dat ik beter aspirine had genomen. En anticonceptie-pil is niet zo goed, ik mag het niet meer gebruiken van de dokter na mijn beroerte.

De commentaren zijn gesloten.