13-12-10

Hej! Ik sta in de krant!

Niet echt in de krant maar in Wat zeg je?, een tijdschrift voor leden met personen met afasie, familie en andere geïnteresseerden.

Mijn logopediste is ook lid ;-)  Ik kreeg gisteren een reactie van mijn logopediste: 'Je artikel in ’Wat zeg je ’ vind ik fantastisch!!!! Helemaal Afa!! Je stap naar dagboek (blog) en lotgenoten (afasievereniging) is mooi om te volgen.'   ...  Tof hee! Dan zit ik weer in de wolken ;-)

Welk artikeltje? Gewoon het artikeltje van de Nationale Afasiedag op mijn blog. Ik had de link naar een paar lotgenoten gemaild en iemand reageerde: 'Hallo Afa, Zo goed schrijven op blog kan ik niet, het was mooi. Mag ik het verhaal gebruiken om in het komende nummer van "Wat zeg je" te gebruiken?' En dan heb ik geantwoord, JA, NATUURLIJK!

Ik kreeg ook een reactie vandaag ... 'Ik zou graag in contact komen met mensen met afasie. Heb je tips?' Hier zijn mijn tips dan ... en doe het! Echt! Lotgenoten schept een band!

België: Wil je lid worden: het is goedkoop. Je krijgt 4 maal een tijdschrift Wat zeg je? en je kunt naar regionale contactdagen gaan.  Click hier over info ivm lidgeld. En wie weet zie ik je daar!?

Nederland: Ik woon in België en af en toe krijg ik reacties van Nederlanders en dan voel ik mij internationaal ;-)  Informatie over regionale praatgroepen, lotgenotencontact, ...  afasiecentrum.nl

Ook interessant CVA zelfhulpgroepen, praatgroepen, lotgenotencontact, ...  Strokenet.be

Meer tips? Reageer ... 

De commentaren zijn gesloten.