24-12-09

Kerst- en Nieuwjaarsgeschenkjes

Vermits ik niet mocht rijden kocht ik kleine cadeautjes, die kunnen in mijn fietszak.

Voor mijn kinderen kocht ik leesboeken, sudoku- en kruiswoordraadselboeken voor hun leeftijd. Mijn kinderen zijn al slimmer dan ik (gewoon mijn data was weg) en ik wilde ook graag dat ze nog slimmer worden. Misschien had ik ook wel onbewust invloed van mijn logopediste gekregen, voor mij was ze een goeroe, ze voedde haar kinderen en ook haar patienten op een heel inspirerende, motiverende en educatieve manier ... Ik heb nog nooit iemand zo speciaal als haar ontmoet.Toeval bestaat niet? Misschien  geloof ik dat ik een cva heb gekregen om haar te ontmoeten? En zij vond mij ook tof...?

Vroeger gaf ik aan iedereen van de familie een mand vol met produkten, produkten met korting van mijn bedrijf. Ik deed dan niet meer mee aan de traditie want ik mocht niet rijden. Ik ging dus niet naar de company shop want ik kon mijn koffer van mijn auto niet vullen. Pech dus, mijn familie kreeg alleen maar kleine attenties. 

Bij mijn man's familie hadden we wel afgesproken om geen dure dingen meer te kopen. We hebben het zo afgesproken door ruzie vandaar.

De commentaren zijn gesloten.