23-12-09

Kerstvakantie tussen vier muren

Sneeuw ... ik hield niet van sneeuw. Teveel sneeuw of te glad dan werkte mijn man van thuis en ik mocht niet computeren ... en ik miste mijn fiets ... en ik miste mijn auto ...en mijn auto stond al bijna 6 maanden op de oprit (mijn auto had staking of winterslaap?)... en ik verveelde me.

 

We deden wel gezelschapspelletjes, de kids speelden soms met de sneeuw en mijn kids deden sport (mijn man, mijn schoonmoeder of een vriendin deed het transport want ik mocht niet rijden) en ik voelde mij gevangen tussen vier muren.

  

Mijn logopediste was half op verlof (veel feestjes zeker), ze kwam wel woensdag bij mij thuis om te oefenen. Ik wou liever babbelen dan oefenen. Mijn kinderen waren thuis en dus kon ik mijn eigen kwaadheid (ivm weglopen) niet uiten.

 

Woensdagnamiddag na mijn therapie en de zwemuitstapjes van mijn kids zijn we naar het treinstation gestapt (een 4 km, in de sneeuw). Ik moest echt iets buiten doen! Daar waren we 20 minuten te vroeg want het was moeilijk in te schatten hoe snel wij normaal stappen.

 

In dit station hadden ze twee spoorrails, een richting naar Aarschot en een richting naar Lier. We zaten op een bank te wachten op de trein. Aan de overkant zagen we een vrouw, ze zat op een bank met een valies en krukken. Toen stopte de trein, de vrouw stond op en stapte richting trein. Toen vertrok de trein maar we zagen dat die vrouw niet in de trein zat, ze had de trein gemist! Ze was niet goed te been en niemand hielp haar en ze kon ook niet door want er kwamen veel mensen uit de trein. Ik vond het wel erg, ik was er niet goed van. We zagen haar wanhopig bellen maar goed dat ze wel een gsm had.

 

Toen kwam onze trein. We zijn ingestapt en in Aarschot uitgestapt, normaal moesten we een ticketje in de trein kopen maar er was geen personeel. 

 

In Aarschot zijn we gaan winkelen. Mijn dochter heeft nieuwe schoenen en kousen gekregen want haar voeten waren door nat en ijskoud van onze sneeuwwandeling! We kochten ook kerstgeschenkjes.

 

Nadien heb ik mijn man gebeld om te vragen dat hij ons wilde oppikken. Hij heeft ons komen oppikken. Mijn man wou thuis eten en ik wou uit eten, ik was teveel opgesloten, en uiteindelijk met een beetje ruzie, zijn we gaan 'dineren' in een frituur. Ik voelde me al veel beter!

De commentaren zijn gesloten.