12-12-09

Avondje uit zonder de kinderen

Mijn man had een verjaardaguitnodiging gekregen van een vriend. Ze jagen regelmatig samen maar ze wonen ver van elkaar. Mijn man wou wel eens naar dat feestje gaan, ook al was het ver, en ik ging mee want het was nodig om samen, zonder onze kinderen, daar naar toe te gaan, ... onze relatie onderhouden en/of verbeteren!?

Zaterdag reden we naar dat feestje en de kinderen logeerden dan bij haar oma. We kenden niet zoveel mensen, dus we hadden een beetje een 'tête-à-tête' rond veel feestende mensen. Ik mocht eens babbelen en hij luisterde!!! Ergens zijn de ouders van zijn vriend beginnen babbelen met mijn man, voor mij is dat wel moeilijk, ik probeerde te luisteren maar ik kon de conversatie niet goed volgen en ik was dan stil ... ergens vroegen ze dan iets aan mij en dan kon ik mijn verhaal vertellen. Ze kende ook een kennis die een beroerte had gekregen maar met weinig verschijnselen en toch mocht hij ook niet autorijden ... die persoon vond dat heel erg! Nu ik ook natuurlijk.

Na het feestje is mijn man zondag 's morgens gaan jagen en ik ben met de fiets naar het zwembad gereden en ik heb gezwommen, ik doe dat graag. Mijn schoonmoeder zorgde voor mijn kinderen, ze reed met de kinderen naar hun aktiviteiten en ze gaf hun ook eten. Na de middag heeft mijn schoonmoeder mijn kinderen terug gebracht. Ik had immers een half dagje vrij! Lieve schoonmoeder, hee!

Commentaren

Hallo,

Terwijl ik op zoek was voor therapiemateriaal voor één van mijn clienten (ik ben namelijk logopedist) kwam ik zomaar op jouw site terecht, en zit ondertussen al bijna een half uur te lezen! Ik vind het erg leuk om te zien wat je allemaal schrijft; ook juist die gewone dingen die je allemaal onderneemt. Kon het ook niet laten om even te reageren, en misschien dat ik sommige clienten die bij mij in behandeling zijn wel een adres geef van je site. Kan me voorstellen dat anderen die ook afasie hebben dit ook leuk vinden om te lezen.

Gr. Meline

p.s. al eens gedacht om een artikel voor AVN (afasie vereniging nederland) te schrijven? Deze geven regelmatig een blad uit waar iemand dan ook iets over zijn verhaal verteld. Denk dat jij hier erg geschikt voor bent, en lotgenoten het leuk vinden om op je jouw columns op je site te lezen.

Gepost door: Meline | 16-11-10

Reageren op dit commentaar

Bedankt voor je reactie! Ik ben heel blij dat iemand mijn blog leest! Veel mensen die afasie hebben kunnen niet goed lezen, dus veel lezers heb ik niet.

Voor een artikel?... gedachten heb ik hoor maar ik durf niet, en ik ben Belg, dit is al internationaal voor AVN, misschien later?

Gepost door: Afa | 16-11-10

Reageren op dit commentaar

Eigenlijk zou je niet moeten wachten op een uitnodiging om zo eens af en toe met je man onder jullie getweeën eens iets te gaan eten of zo... Dat kan de verstandhouding zo veel goed doen!

Gepost door: pelgrimpje | 16-11-10

Reageren op dit commentaar

Hey Pelgrimpje, Ik weet het maar dat is niet gemakkelijk, als we met twee ergens naar toe gaan dan komt er meestal ruzie van ...

Gepost door: Afa | 17-11-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.