10-12-09

Adviserend Geneesheer

Ik fietste dus eerst naar de huisdokter, om het laatste medische verslag op te halen, dan naar het copy-center om dat verslag te kopiëren, en dan fietste ik verder naar de mutualiteiten. Het was 15 km fietsten, met het openbaarvervoer gaat het bijna niet, we hebben geen direkte buslijn en ook geen goede verbindingen, we zouden 40km op de bus moeten zitten of 90 minuten. Dus het is sneller dan fietsen en spijtig,  het regende!

Een half uurtje in de wachtzaal en dan was ik aan de beurt. De adviserende geneesheer, een jonge vrouw, begon mijn medische verslagen te lezen en ze verschoot en zei 'een cva en zo jong'. Ze vond dat ik vrij goed praatte maar wel traag. Ze had ook al gezien dat mijn aanvraag 'activiteiten tijdens een periode van arbeidsongeschiktheid' gekregen had, binnenkort ga ik de 'beslissing' krijgen en het zal inorde zijn. Ze vroeg een paar dingen, of ik het zag zitten, ... Ineens zei ze dat ze dacht dat ze iemand kende die familie is van mij, en het was zo. Die geneesheer is een vriendin van mijn zus, een verpleegster en ze gaan regelmatig joggen. En haar kinderen samen met mijn zus haar kinderen zitten of zaten op school. Ik vond het wel leuk! Dokters zijn ook gewone mensen! En die geneesheer zei ook dat ze haar auto niet zou kunnen missen!

Daarna fietste ik terug naar huis. Het regende niet meer. 's Namiddags ging ik ook naar de logopediste met de fiets. 's Avonds was ik moe omdat ik een 50 à 60 km had gefietst!

De commentaren zijn gesloten.