09-12-09

Toffe collega!

Gewoon een super toffe collega die mij steunde ... gewoon een e-mail die ik altijd wil bewaren!!! Die collega schreef ook echte brieven met de post en e-mails en telefoontjes en een keer zijn we samen gaan eten (staat er ergens in mijn blog) ...

 

Mails:

 

Dag Afa,    

 

Ik kan je ten volle begrijpen.   De interim zou nu toch nog mogen blijven tot einde maart.  De baas houdt er rekening mee dat jij 50 % werkt en een beetje inloopperiode nodig hebt.

 

Verder moet je je niet te veel aantrekken van die data die verdwenen is,  komt allemaal wel in orde, een beetje geduld.  Als je ziet vanwaar je gekomen bent, is dit toch al een hele weg die je afgelegd hebt.

 

Geniet nu deze laatste maand thuis nog veel van alles.

 

Tot donderdag en goei w.e. L.

 

----

 

Hoi L.,

 

Alles gaat goed hoor. Ik kan al beter praten en zinnen maken.

Ik heb nog wel een (groot) probleem met een zin te herhalen – liedjes (zoals sinterklaas kapoentje) ken ik niet meer, spreekwoorden kan ik ook niet. Heel raar terwijl ik het alfabet, “Onze vader”, alle maanden, alle dagen, getallen tot duizend of meer enz… heel goed kan. Er is gewoon een stuk van de data weg – raar hee.

 

Ik ga blij zijn om te mogen werken, ik mis de collega’s.  Ik werk heel graag. Mijn baas vind ik een toffe baas, maar iets te chaotisch en hij maakt nog meer werk (veel stress bij de collega’s) en dus heb ik wel een beetje schrik. Ik heb ook een beetje schrik met nieuwe projecten, ik wil liever oude dingen doen. Ik ben minder goed dan vroeger, geen nieuwe dingen graag … volgend jaar misschien wel?

 

Ik zou graag hebben dat de interim nog verder mag werken – minder stress voor de andere collega’s – anders is er nog meer werk. Ik werk maar 50% en minder snel.

 

In verband met een office, als er niet teveel lawaai is, is het beter voor mij dan kan ik mij beter concentreren. Ik zou liever bij een collega willen die ook geduld heeft.

 

Thuis is alles vrij goed, veel minder ruzie en de kinderen hebben goede punten. Dus ik probeer te genieten.

 

Dat is het, veel liefs en tot binnenkort,

 

Afa

 

----

 

Dag Afa,

 

Heb je er een fijn gevoel bij dat je weer kan uitzien naar je job/je collega’s ? Ik hoop van harte dat de baas je een office geeft waarbij je je ook prima zult vinden, met collega’s die een beetje een uitdaging voor je zullen zijn.

 

Nog enige vorderingen gemaakt ?  Daar ben ik zelf echter 100 % van overtuigd.

 

Hopelijk kan je nu de laatste weken van je thuis zijn volop genieten van je kinderen/de feestdagen.  Ik wens je in elk geval het aller allerbeste toe.  Hoop ook van harte dat deze gedwongen ‘afwezigheid’ je toch ook positieve zaken gebracht heeft en onder anderen, een betere verstandhouding met je man.

 

Het ga je héél héél goed.  GENIET en tot volgende week alvast !

 

L.

De commentaren zijn gesloten.