08-12-09

Medische verslagen ...

Ik had een brief gekregen, een oproeping voor een medisch onderzoek van de mutualiteit. Er stond bij dat ik alle medische documenten moet meebrengen en ik moest dat opvragen bij de artsen. Ik had al een paar medische verslagen en een verslag van de Geheugenkliniek (gekregen van de logopediste). Ik heb dan gebeld naar het ziekenhuis maar ze vertelde dat het best is om naar de huisarts te gaan. 

Dan heb ik een afspraak gemaakt met de huisdokter via internet met de opmerking 'heb medische verslagen nodig voor de adviserende geneesheer'. Ik ging dus met de fiets naar de dokter (weeral regen). Ik kreeg verslagen maar eentje had ik nog niet, de huisarts heeft zitten bellen naar het ziekenhuis en daar beloofde ze dat ze het gaan doorsturen ... morgen? ...

Ik vroeg ook aan de huisarts een ziektebriefje (50%) voor januari en februari vermits ik ga beginnen werken, halftijds en de rest van de mutualiteiten. En ik kreeg ook voorschriften voor mijn medicijnen. Lipitor werd verlaagd van 40mg naar 20mg.

Dan wou ik fietsen maar vermits het heel hard regende ben ik bij mijn schoonmoeder gaan schuilen, een beetje later was het beter... en dan fietste ik terug naar huis.

Opmerking:

Ik copieerde alle medische verslagen voor mezelf en die heb ik dan ook gebruikt voor mijn blog. Sommige medische verslagen, vooral het verslag van de Geheugenkliniek, vond ik niet leuk, ik moest effe slikken of moet ik er tegen kunnen?

De commentaren zijn gesloten.