09-12-09

Goed geregeld ...

Op het werk hebben we ook een kerstlunch en we kregen ook een kerstkorf, elk jaar, zelfs die op pensioen zijn mogen mee komen eten! Ik heb een heel goed bedrijf!

Ik wilde daar naar toe gaan, samen eten en babbelen, en een kerstkorf (met champagne) krijgen, tof! Om die kerstkorf (vrij zwaar) te transporteren heb ik aan iemand gevraagd of ik mee mocht rijden want met het openbaar transport is dat moeilijk en ik mocht niet rijden hee!

Ik heb ook naar mijn baas gemaild, ik wilde eens praten, wat ga ik doen op mijn werk? Ik wilde ook weten waar dat ik mag gaan zitten en met wie? Er waren veel roddels maar ik wilde het echt weten!

Mails:

 Afa – Je kunt volgende week donderdag zeker meerijden.   Tot dan!

---

Mag ik meerijden ‘s avonds terug naar huis - donderdag (kerstlunch). Je mag me gewoon bij mijn schoonmoeder afzetten. Ik ga ’s morgens met de trein. Als het niet gaat geen probleem hoor.

Ik wil beginnen werken 50% vanaf begin januari – een stuk van de mutualiteit. Morgen moet ik naar de adviserende geneesheer van de mutualiteit dus ik hoop dat ik mag werken van hem.

Vanaf begin januari mag ik rijden, dus dat wordt voor mij  veel beter!

Bedankt en groetjes, Afa

 ------------

Afa, Yes of course we can talk on Thursday. I am free 1 or 4 pm. Just let L. know to schedule it. See you then. P.

----

I will be in the office on Thursday. I’m going to the X-mas lunch with our colleagues. Do you have some time to talk about my job/office in the afternoon? I will work 50% - 50% from the mutuality as of January 1, 2010. I will work on Tuesday - Thursday - Friday morning (WFH).

Thanks and best regards, Afa

 

De commentaren zijn gesloten.