09-11-09

Emotionele onevenwichtigheid … een kinderboekje

Na een speleotheek en een videotheek had mijn logopediste ook een bibliotheek. Het is een grapje hoor maar mijn logopediste was super creatief, elke keer was er wel een verrassing.

Zij nam een boekje met eenvoudige zinnen en ze las een korte zin en ik moest de zin herhalen. Dat was de bedoeling, ik kon geen zinnen herhalen.

Daarna leende ik dat boekje, het was een eenvoudig AVI 3 boekje, maar een mooi en spannend verhaal, een liefdesverhaal. Mijn ‘tweede leerjaar’ dochter las het boekje ook, ze vond het tof.

Het liefdesverhaal was over een muis die verliefd was op een teen. De man die daar woonde had kousen aan. Hij had een gat in zijn kous. De muis keek door dat gat van die kous en die muis zag die teen en daar was het over … die muis was gewoon verliefd op een stomme teen?

Ik werd misselijk, wat een verhaal … de gevoelens van die muis zijn gestoord … volgens mij heeft die muis een beroerte gekregen. Ik herkende teveel, ik heb gewoon hetzelfde, mijn gevoelens zijn echt gestoord en dan gevoelens voor een dame die nog 15 jaar ouder dan ik? Waarom? Gevoelens voor een knappe man zou beter zijn.

De commentaren zijn gesloten.