23-11-09

Post

Ik kreeg graag post! En dan antwoordde ik!

Mails:

Hallo,

Ik ben vorige week bij de specialist (=neuroloog) geweest. Ik denk dat het vrij goed gaat. Ik heb nog wel een paar dingen die ik niet goed kan – vb ik kan niet praten/luisteren als ik mijn schoenen aan doe (ik kan 2 dingen niet tergelijk doen) … ik heb een boek gelezen (200 blz) – het lukt maar ik moet sommige moeilijke stukken nog (2 of 3x) herlezen omdat ik het niet direkt begrijp. Ik moet (stilletjes) hardop lezen – ik kan niet stil lezen – want ander kan ik het niet begrijpen, raar he. Ik heb ook moeite om een zin te herhalen (vb zoals dictee): als je een zin zegt, dan kan ik het niet herhalen, de eerste 2 woorden zal lukken maar meer nog niet … Raar zeker.

Ik ga beginnen werken 50% vanaf 1 januari 2010 en een stuk van de mutualiteit. De specialist, de bedrijfsdokter en mijn baas zijn akkoord dus ik ben blij. Ik heb formulieren ingevuld en binnen 2 weken krijg ik ook het akkoord van de mutualiteit (adviserende geneesheer) – hopelijk!

Ik mag ook rijden vanaf begin januari! Ik trakteer (kinder)champagne voor mijzelf zeker?!

Ik ga werken: vast uurrooster: dinsdag hele dag en donderdag hele dag en vrijdag halve dag (WFH).

Wij gaan naar het Sinterklaasfeest dus ik hoop je te zien! Mijn dochter verheugt zich, zij vertelt al een paar weken alles van Sinterklaas … ze vindt dat heel leuk en belangrijk!

Alles goed met jou? Alles inorde?

Veel liefs en tot binnenkort, Afa

----

Dag Afa,

Da’s nu al een tijdje dat ik niets meer van je hoor, dus vroeg ik me af hoe het met je gaat… Ben je ondertussen al terug naar de specialist geweest? Ik hoop dat we elkaar kunnen zien op het Sinterklaasfeest.

Alleszins tot mails, Veel liefs, E.

De commentaren zijn gesloten.