16-11-09

e-mail

Af en toe kreeg ik post. Ik maakte weinig fouten meer (ik zie toch geen fouten), het duurde wel veel langer dan normaal om fatsoenlijke zinnen te schrijven ... ik was wel klaar om te beginnen werken!!!

Mails:

niets van aantrekken ... dat je "langzamer" gaat werken is hopelijk het minste van je zorgen... als je er maar terug bovenop komt.

Soigneer je hé. Groetjes, E.

----

 

Hoi,

 

Ik werk nog niet.

 

Ik heb een laptop van mijn werk. Mijn baas vind dat goed - dat noemt ook revalidatie :-) Waarschijnlijk mag ik beginnen werken binnenkort (1 januari) - misschien 50% werken of 50% van de mutualiteit.

 

Ik heb nog moeite met communicatie - iets uitleggen/e-mail schrijven/begrijpend lezen/... sommige woorden weet/ken ik nog niet, ik maak fouten ivm zinconstructies, enz... dus ik moet verder revalideren - meer praten, lezen, schrijven en kunnen werken (voor mijn werk dan - ik deed wetgeving, informatica en veel in het Engels). Ik zal waarschijnlijk 'langzamer' werken, spijtig maarja.

 

Ik werkte 80% (voor dat ik ziek was), woensdag was mijn vrije dag voor de kids, 1 dag van thuis werken en 3 dagen op mijn werk. Een laptop is wel gemakkelijk.

 

Groetjes,

 

Afa

----

 

En komt alles wat terug in orde met jou ? Ik merk toch al dat je gaat werken of kan je van thuis ook werken ?

 

Groetjes, E.

 

Commentaren

wel dt-fouten ...?

Gepost door: Afa | 16-11-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.