11-11-09

Formulieren ...

Human Resources aanvaardden uiteindelijk mijn 'Work schedule'. Er waren genoeg redenen om een 'uitzonderlijke' uurrooster te krijgen, namelijk combinatie van logopedie en werken en een halve dag vrijdag van thuis werken (Een aantal jaren geleden had ik al een contract dat ik altijd van thuis werk elke vrijdag).

Ik besloot ook om van 1 januari beginnen te werken. Eind november beginnen werken is meer administratiepapieren en bijna geen verschil vermits ik veel verlof moest nemen. 1 januari is ook een nieuw jaar, een propere lei en 'bijna' mogen autorijden! Ik zal een week naar mijn werk moeten gaan met het openbaar vervoer en ik wilde het openbaar vervoer ook 'proeven'. En dan ... rijden maar!!!

Dus ik heb alles ingevuld, het formulier naar mijn werk gestuurd, ze hebben het verder ingevuld en gestempeld en dan stuurden ze de ingevulde formulier terug. En dan naar de post naar de Adviserende geneesheer, ... eens zien of hij het zal aanvaarden.

Mails:

Hallo Afa,

Heb jij al de toestemming van je mutualiteit gekregen om het werk 50% te hervatten? Ik stel voor dat je het formulier reeds invult en naar ons terugstuurt. Wij zullen het dan verder invullen.

In verband met het uurrooster heb je maar 2 keuzes :

Week 1 : 2 dagen van 8 uur

Week 2 : 2 dagen van 8 uur en vrijdag 7 uur

Of

4 dagen van 4 uur en vrijdag 3,5 uur

In principe zou het gemakkelijkst zijn mocht je ziekte verlengd worden tot 31/12/2009. Dit betekent dan dat je overblijvende vakantiedagen van 2009 zullen uitbetaald worden door payroll. Vanaf 1 januari 2010 begin je dan 50% te werken. Laat ons weten wat je beslist.

Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet me te contacteren. Met vriendelijke groeten, Human Resources

----

Hallo,

Mijn baas is akkoord (zie e-mail) om 50% te werken. Ik heb informatie gevraagd aan de mutualiteit ivm met 50% werken/de helft voor de mutualiteit - het blijkt “activiteit tijdens arbeidsongeschiktheid” te zijn.

Het aanvraagformulier is in bijlage. Ik wil graag het uurrooster aanvragen:

Di: 9 tot 17u30

Do: 9 tot 17u30

Vrij: 9 tot 12u30

Zo kan ik verder revalideren (beter worden in het werk en in het Engels) en ook verder naar de logopedist gaan (ma voormiddag / woe voormiddag / vrij namiddag).

Ik heb nog veel verlof in 2009 (nog ongeveer 18 ? dagen verlof zie absence Afa excel) – ik werkte 80% voordat ik ziek was. Wanneer zou ik best beginnen werken? Beginnen vanaf eind november of beginnen vanaf 1 januari? Beginnen vanaf eind november dat is maar ongeveer 3 werkdagen (of minder) in 2009? Er is er veel administratie papieren (pay-roll en human resources), misschien is het beter vanaf 1 januari?

Hartelijk bedankt, Afa

De commentaren zijn gesloten.