27-10-09

Mijn dochter had de griep

Mijn dochter, de oudste was ziek. Misschien van die 'belbus' avontuur? Vermits ik thuis was (ziek hee), kan ik voor haar zorgen, alleen de dinsdag had ik een afspraak dus mijn dochter was bij haar oma gaan logereren die dinsdag.

Nu ik moest ook naar de logopedist, een half uurtje fietsen, een uurtje therapie en een half uurtje terug. Mijn dochter was groot en zelfstandig genoeg om twee uurtjes alleen te blijven. En ze was echt ziek, een beetje koorts, hoofdpijn en ze lag in de zetel. Ze keek bijna niet naar de TV en las ook niet, te moe en te ziek. Dus ik was wel een beetje ongerust.

Woensdag was ze nog steeds ziek, en we zijn met de fiets naar de 'dichtste' dokter geweest (ongeveer een km van ons thuis, mijn huisdokter is veel verder). De dokter dacht verkoudheid, en hij heeft neusspray voorgeschreven. We fietste terug langs de apotheker. Mijn dochter genoot van het fietstochje, het hielp.

Mijn logopedist kwam naar mij thuis voor mijn behandeling en ze kwam mijn dochter bewonderen, ze was zo braaf omdat ze ziek was natuurlijk.

Donderdag heb ik nog eens gebeld naar de dokter, haar neus was niet verstopt en ze had een griep, misschien Mexicaanse griep, volgens mij. De dokter zei gewoon rusten dat komt wel inorde.

En zaterdag was ze terug gezond.

De commentaren zijn gesloten.