27-10-09

Bedrijfsdokter

Dinsdag is mijn schoonmoeder mijn dochter, die ziek was, gaan halen en ik mocht meerijden tot aan de bushalte. Mijn schoonmoeder zorgde voor mijn dochter. Na school zal ze mijn andere kinderen van de school gaan halen en eten maken voor mijn kids! Goed dat ik een lieve schoonmoeder heb!

Ik ging dus met de bus en dan met de trein en dan met de tram naar mijn werk. Ik ben gaan lunchen met mijn baas, mijn baas babbelde te veel in het Engels (hij is een Ier) en ik kon er geen speld tussen krijgen. Nu ik heb gewoon geluisterd maar ik begreep er niet veel van. Mijn baas is een hele lieve maar zo chaotisch en praat teveel en ik moet niet eens antwoorden, dus hij heeft nog niet eens gezien dat ik het niet begreep. Grappig.

Ik ben naar de bedrijfsdokter geweest en hij heeft mij dan ook doorgestuurd naar de Human Resources. Ik heb mijn verhaal* verteld en ik heb ook gezegd dat ik wil werken en liefst 50%. Ze vonden het een goed idee en ik was klaar voor te werken! Ik vond het fantastich dat ze het goed vonden! Het waren alleen nog een paar vragen, administratie, mijn vakantie dat ik nog moet pakken, ... dus ik moest nog wel een paar dingen doen, nog meer administratie ...

Nadien ben ik ook gaan babbelen met een paar collega's. Daarna ging ik te voet, dan met de tram en dan met de trein tot aan de sporthal. Mijn jongste dochter deed sport daar en mijn man kwam ze halen en ik mocht terug mee. Ik vond het ook leuk om mijn dochter te bewonderen, ze doet competitie en ik was heel fier.

*Mijn verhaal ging vlot, ik heb veel geoefend, ik vertelde mijn verhaal en wat ik wilde zeggen tegen de bedrijfsdokter, tegen iedereen (moeder, schoonmoeder, vriendin, mijn logopediste, ...) dus wel 10x repetitie ofzo.

Mails:

Da’s goed nieuws, ik ben blij!

Liefs, E.

----

Hoi E.

Ik vond het een goede dokter! De dokter vond dat ik al goed praat … dus ik mag waarschijnlijk eind november werken. Het beste (voor mij) is 50% werken en 50% in de mutaliteit voor een paar maanden … de mutualiteit moet akkoord zijn … zodat ik niet teveel stress heb, toch nog kan oefenen met de logopedist en terug werken (is ook revalidatie zoals bvb “Engels”, …). Ik heb ook gepraat met Human Resourses – dus ik was wel blij …

Veel liefs, Afa

----

Hoi Afa,

Hoe is de babbel met de bedrijfsarts geweest? Groetjes, E

----

Tof! Ik wil wel je kindjes zien! Misschien zie ik je op sinterklaas. Bedankt en groetjes, Afa

----

Afa,

Vrijdag was ik niet op het werk, vandaar dat ik nu pas antwoord. Mijn contact persoon in HR is …

Om te weten wat de juiste voorwaarden zijn ivm met tijdskrediet kan je best ook even checken met de RVA. (www.rva.be -> help / contact / RVA kantoor aanklikken / postcode ingeven / E-mail). De RVA moet tijdskrediet uitbetalen en uit ervaring weet ik dat je beter goed weet wat de voorwaarden zijn. (op het werk zijn ze niet altijd goed op de hoogte van de voorwaarden).

Nog eens heel erg bedankt voor de duplo blokken. Tot mijn grote verbazing spelen mijn tweeling hier al goed mee. De ene vindt het plezant om blokje van elkaar te trekken en terug in de doos te steken. De andere daarentegen vindt het boeiend om het gele Wini The Poeh honing deurtje te openen er een blokje door te steken en het deurtje terug te sluiten. Ze kan daar een kwartiertje zoet mee zijn. Tot morgen misschien?

Veel liefs, E.

-----

Nog een vraagje.

Weet je een persoon ivm Human Resourses ofzo ivm tijdskrediet Mercikes, Afa

-----

Hoi,

Ik heb gebeld vandaag. Dinsdag ga ik naar de bedrijfsdokter (13u30). Groetjes, Afa

----

Dag Afa, Ik heb even met de medical gecheckt hoe je de bedrijfsarts te pakken kan krijgen. De bedrijfarts is op het werk op dinsdag (ganse dag) en op vrijdag voormiddag. Je kan hem bellen via het nr. van de medische dienst.

 Veel liefs & tot mails, E.

De commentaren zijn gesloten.