26-10-09

Toffe oefeningen

Soms kreeg ik heel toffe oefeningen van de logopediste ... vragen en ik moest antwoorden ... wat doe je graag, wat vind je leuk of niet, wat is grappig of niet ... ik maakte weinig fouten, ik praat of schrijf graag over mijn eigen, dat gaat goed hee? Het is echt, geen fantasie ...

Ik doe veel dingen die ik graag doe, ik maak graag fotokaarten en websites met de computer, mijn hobby is mijn kinderen, ik sport graag zoals zwemmen en fitness, ik ben graag bij vrienden en ik babbel graag.

Ik lach niet zoveel, ik ben heel blij dat sommige mensen helpen: het helpt mij, een babbel, een kaart, een telefoon, een SMS, met de auto meerijden, ...

Ik vind het erg om niet te mogen rijden.

Mijn beste kwaliteit was creatieve oplossingen. Ik weet niet of dat nu nog zou zijn.

Ik had nooit verwacht dat ik zo ziek zou zijn.

Ik heb geluk gehad omdat ik aandelen heb gekocht en verkocht met goede winst.

Toen ik 18 jaar was dan had ik ongeluk. Ik was flauw gevallen, 2 tanden verloren, mijn been moest in de gips en ik was niet geslaagd met de 1ste kanditatuur.

Het is vervelend om platte banden te hebben.

Mails:

Je doet dat goed, en altijd maar beter! Ik denk dat het normaal is dat je meer foutjes maakt bij je familie, bij hen voel je je meer ‘op je gemak’ en ben je dus ook meer relax, denk ik. Groetjes en nog veel ‘oefen-plezier’, A.

----

Hoi,

Alles goed – ik doe mijn best. Ik praat al vrij goed maar ik maak meer fouten met mijn kinderen en mijn man. Ik denk dat ik niet goed kan concentreren in mijn gezin en dus meer gebrabbel. Ik kan beter concentreren met de logopedist of met een goede vriend. Meer oefenen zeker en meer concentreren. Vrijdag namiddag moet ik naar de logopedist – dus geen “Celebration” voor mij – ik ken die persoon ook niet zo goed.

Liefs en tot binnenkort. Afa

----

Dag Afa, Spijtig dat je niet kan komen …! Alles goed? Ik zit momenteel in een telephone, maar ben maar met een half oor aan ’t luisteren :-) Groetjes, A.

Commentaren

Hallo,

Mijn naam is Agnes Oort en ik ben werkzaam als begeleidster op een activiteiten centrum in Drenthe. Naast mijn werk volg ik een studie paard en hulpverlening. tijdens mijn werk kom ik ook mensen met afasie tegen. En ik heb 3 jaar lang een afasiecentrum mogen draaien voor de organisatie waar ik voor werk.
Nu zou ik heel graag de paarden als co-therapeut in willen zetten voor mensen met afasie. En ben dus op zoek naar mensen met afasie die me willen helpen. Zodat ik zichtbaar kan maken dat het werken met paarden een goede uitwerking heeft op de beperking afasie.
Mijn email adres is:
agnesoort@gmail.com

Gepost door: agnes oort | 11-03-15

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.