20-10-09

Mijn schoonmoeder

Ook mijn schoonmoeder hielp!

Dinsdag avond pikte mijn schoonmoeder mijn dochter op en zij bracht haar naar de sporthal. Mijn dochter mocht ook meerijden met een vader van een vriendinnetje, maar dat lukte niet zo goed, hij was meestal te laat  en dan waren de meisjes dan natuurlijk ook te laat dus heb ik het terug aan mijn schoonmoeder gevraagd. Mijn schoonmoeder is altijd op tijd!

Vrijdag avond kwam mijn schoonmoeder eten. Ik maakte eten, iets speciaals dat ze graag eet, meestal stoofvlees, lasagne of spagetti, ... Na het eten bracht mijn schoonmoeder de kids en ik naar de sporthal (want ik mocht niet rijden ...). Mijn kids deden sport en mijn schoonmoeder en ik deden fitness. Ik betaalde het fitnessabonnement van mijn schoonmoeder om haar te bedanken. Na de sport bracht mijn schoonmoeder ons terug, eerst zette ze mijn dochter en/of zoon af in het zwembad. Ja mijn  kinderen doen heel veel aktiviteiten.

Mijn schoonmoeder hielp ons veel. Mijn man hielp ook veel hoor, hij kon de kinderen niet brengen want hij moest werken maar hij haalde de kinderen af na zijn werk.

 

De commentaren zijn gesloten.