15-10-09

Bezoek!

Donderdag voormiddag kwam mijn vriendin mij bezoeken en mijn andere vriendin was er niet, haar zoon was ziek. Mijn vriendinnen zijn collega's van mij, vroeger werkten we veel samen maar ik ben dan in een andere afdeling begonnen, maar we zijn altijd vrienden gebleven.

Mijn vriendin gaf mij een witte orchidee, dat was de derde keer dat iemand mij een witte orchidee gaf, eigenaardig, is dat een bepaalde 'beterschaps'-bloem?

Ze gaf ook een doos koekjes voor de kinderen. In ruil gaf ik tweedehands speelgoed (duplo) voor haar tweeling Knipogen.

De hele voormiddag praatte ik, heel graag maar misschien teveel (ik praat teveel en soms praat ik luider als ik zenuwachtig ben). Ik kon mijn frustatie uiten, mijn man was weer gaan jagen?! Het was heel leuk om met mijn vriendin te babbelen.

Mails:

Dag Afa, Deze donderdag moet ik naar de gynecoloog. Maar als je het goed vindt, komen V. en ik donderdagvoormiddag jou eens bezoeken voor een goeie babbel. Laat maar iets weten of dit voor jou in orde is. Veel liefs, E.

----

Hallo,

Ik heb een test in het ziekenhuis - in de namiddag ga ik naar mijn werk (trein - vanaf 12u30 denk ik) – bij een aantal collega’s. Na het werk mag ik meerijden met P. (dicht bij mij). Als je me wilt bezoeken – liefst donderdag (voormiddag of avond=ok – namiddag=logopedist / dinsdag (heel de dag=ok). Woensdag is moeilijke (logopedist=voormiddag en namiddag/avond=kinderen activiteit) Vrijdag is moeilijk (kuisvrouw=voormiddag – logopedist=namiddag - avond=kinderen activiteit)

Groetjes, Afa

De commentaren zijn gesloten.