07-10-09

Vrijheid

Als de kinderen op school zijn dan ... begon ik te genieten van mijn vrijheid, niet moeten werken, naar de logopedie gaan, e-mails antwoorden en voor de rest gewoon het huishouden doen en dan mijn kinderen terug gaan halen ...

Elke maandag voormiddag had ik logopedie, daarna fietste ik verder, ... soms wandelde ik op de markt en at ik iets of ging ik shoppen, soms fietste ik zomaar, waagde een andere weg en vond leuke paadjes maar soms fietste ik een te grote omweg ... ik had wel tijd, om vier uur moest ik mijn meisjes van school gaan halen.

Dinsdag was mijn vrije dag. Ik deed dinsdag-'doe-het-zelf''-projecten of soms ging ik naar mijn werk, naar de dokter of ergens anders naar toe. Eerste projecten waren 'grote kuis': de garage, het bureau, mijn rommelkot en andere heb ik opgeruimd, gereinigd en herordenend. Die week begon ik met project 'buitenschrijnwerkerij' zoals houten ramen en deuren verven en mijn moeder hielp, met twee is dat leuker.

Woensdag voormiddag kwam de logopediste naar mij voordat ik mijn huis had opgeruimd zodat het leek of dat mijn huis altijd proper is?! Na de therapie, kreeg ik van haar een lift naar de wijkschool om mijn dochters te gaan halen. Vorige week hadden mijn dochters geen school en kon de logopediste zichzelf voorstellen aan mijn meisjes en omgekeerd, vooral mijn kleinste was heel geïnteresseerd in de logopedie en haar mama's oefeningen. Die week leerde ook mijn logopediste mijn zoon kennen. Door intensieve therapie hadden we wel een soort band gekregen en ik  wou graag mijn kinderen tonen, zoiets 'die zijn van mij'!

Donderdag en vrijdag voormiddag was ik vrij, ik ging naar de winkel, de post, de mutualiteit, ...  of ik ruimde op en poetste of ik computerde of ik deed nog huiswerk. Computeren mocht niet op donderdag, mijn man werkte van thuis in onze bureau en met twee gaat dat niet zo goed, we storen elkaar. Na de middag fietste ik naar de praktijk en na de therapie fietste ik terug, de korste weg, om op tijd mijn meisjes van school te gaan halen.

Inderdaad ... ik was 'logo + kids + fiets' en ik genoot ... 

De commentaren zijn gesloten.