01-10-09

Geheugenkliniek (2)

Mijn man werkte van thuis en hij bracht me naar de bushalte, een 5 km van bij mij. De bus ging rechtstreeks naar het ziekenhuis. In het ziekenhuis had ik het tweede deel van het neuropsychologisch onderzoek. Na het onderzoek (testen ivm geheugen , taal, aandacht, concentratie, ...), kreeg ik een afspraak om de resultaten te bespreken. De neuroloogpsycholoog drong aan dat ik mijn man moet meebrengen, ik antwoordde dat ik hem wel zal meepakken als hij tijd heeft (infeite mag ik meerijden en mijn man moet rijden). Dus ik had nog altijd geen resultaten, de neuroloogpsycholoog zei wel dat het niet zo slecht (of tamelijk goed) zal zijn.

Na het onderzoek ging ik met de bus naar het station, at iets in het station en ging de aanvraagsformulier voor een reductiekaart bij het loket afgegeven. De aanvraagsformulier is ingewikkeld (en zeker als je afasie hebt) en ik moest ook pasfoto's voor mij en mijn kids afgeven en ik moest betalen (enkele euro's). 'Binnen twee dagen zijn de reductiekaarten voor jou en de kinderen klaar' zei de mevrouw, en ik was een beetje ontgoocheld dat ik nog geen reductiekaart kreeg en ik moest dan binnen een paar dagen nog eens naar dat station geraken.

Daarna nam ik de trein, 'volle pot', en dan de tram naar mijn werk. Ik kwam mijn collega's bezoeken. 's Avonds mocht ik mee met een collega (infeite een baas) terug naar huis.

Ik werk graag en ik heb heel toffe collega's, maar we hebben teveel 'workload', teveel stress, ... Ik was ziek (een beroerte - werkongeschiktheid) en daarmee had ik geen stress meer, maar ik zag dat de collega's waren aan het lijden. Het gaat niet goed op het werk, zoveel werkdruk! Misschien was ik wel een slachtoffer van teveel stress?! Andere collega's waren ook slachtoffers: burn-out, hartinfarct, depressief, ...

Mails:

Oh tof dat je nog eens langs kan komen, doe dat goed op de test hee !

Hier ook veeeeeeeeeeeeeeeeeel werk!

Dochters hebben geen pixar meer nodig – dank je, maar de “glitters” kunnen ze altijd gebruiken, al is het om te ruilen op school ….

Dikke kus van je overstresste vriendin ! S.

----

Soms niet goed soms iets beter zeker. Soms teveel huiswerk (van de logopedist) – soms een paar uren werk tot soms een ½ dag – het gaat wel hoor maar ik doe het veel trager dan vroeger – meer oefenen…

Mijn ene dochter heeft alle pixar kaartjes. Mijn andere dochter heeft er nog een paar nodig (24-25-26-27-43-69-70-105-106-107-108-134-167-168-169-170-187-205-207). Hebben je dochters nog pixar kaartjes nodig?

Donderdag heb ik een test in het ziekenhuis - in de namiddag ga ik naar mijn werk (trein) dus misschien zal ik je wel zien. Na het werk mag ik meerijden met P.!!!!

Liefs, Afa

----

Sorry dat ik je wat verwaarloos de laatste tijd Afa, maar het is hier zo druk dat ik nauwelijks tijd heb om even adem te happen!

Hoe gaat het sinds ik je hier heb gezien? Gaat het gewone leventje zijn gang ? = logo + kids + fiets?

Nog veel pixar nodig? Dikke kus van S.

De commentaren zijn gesloten.