04-09-10

Afasiedag

Ik heb me ingeschreven voor de Nationale Afasie dag - op de site heb je al de informatie http://www.afasie.be/
 
Nu ik ken niemand, ja toch wel, ik mail met iemand die afasie heeft maar ik heb hem nog nooit gezien. Hij gaat naar die afasiedag komen en hij neemt zijn vrouw mee. Hij schreef: 'Je mag zeker geen schrik hebben. Iedereen heeft het zelfde probleem nl. Afasie.' Nu ik heb wel schrik, ik ken (bijna) niemand en mijn man wil niet komen. Ik vraag mij af dat er iemand is, die alleen gaat komen? Meestal hebben ze een partner of familie of een vriend die steunen. Als ze geen steun hebben, dan blijven ze thuis? Ik weet het niet, ik heb gewoon schrik ...
 

Commentaren

Ik zou jou toch willen aanmoedigen om te gaan, hoor, afa. Er zullen vast en zeker nog mensen zijn die alleen komen, of je leert vast mensen kennen. Ik denk dat het voor jou belangrijk is om te gaan, er zal ook wel nuttige informatie zijn en alles bijeen zal het toch wel een opsteker zijn. Of anders kun je misschien gaan zoeken naar iemand die met je meewil, je kent zoveel mensen! Maar ook als je niemand zou vinden, zou ik toch nog gaan. Blijkt het toch niet te zijn wat je dacht, kun je dan nog altijd weer naar huis gaan, denk ik.
Ik ben nu wel gewoon om als vrouw alleen ergens naartoe te gaan. Ooit moet je die stap misschien toch eens zetten, want je kunt nu éénmaal niet altijd alles samen doen.
Ik ben eens benieuwd naar je verhaal, mocht je gaan...
Groetjes,
Pelgrimpje

Gepost door: pelgrimpje | 05-09-10

Reageren op dit commentaar

Ik ga komen hoor (denk ik)

Gepost door: Afa | 11-09-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.