21-09-09

Trakteren

Ik heb getrakteerd op mijn werk, ik had een doos met chocolaatjes verzonden naar de secretaresse, de collega's vonden het wel leuk. 

We zullen een emailtje sturen naar de ganse groep. Ik zal jou nu al zeggen dat je wreed bedankt bent (want ze gaan ons vragen dat aan jou te zeggen)! En van mij ook: een gelukkige verjaardag en bedankt voor de snoepjes! Groetjes, A.

----

All, Afa was celebrating her birthday last Sunday (2x20) and she treats us to a box of energy bombs. So, if you are feeling a bit week, get one of this energizing sweets in my office. L

THANK YOU VERY MUCH Afa!!!

 ----

Hi Afa, this is REALLY nice of you, thinking of us. Thanks a lot for the sweets. I hope you are feeling better every day. I heard that you have been here last week, sorry I missed you. All the best, congratulations again, and see you soon hopefully. P

----

Dag Afa, Bedankt voor de snoepjes. Ik ben juist een bounty aan het eten met een taske koffie. Ik zie dat je van je verjaardag genoten hebt. Hoe gaat het er mee? Niet te eenzaam overdag nu dat de kinderen op school zijn? De vooruitgang ivm spreken en communiceren, die je intussentijd geboekt hebt, is zeer groot. Ik was echt verbaasd toen ik je vorige week zag. Doe zo verder je best en je zal zien dat stilletjesaan alles terug in orde komt. Veel groetjes, K.

----

Dag Afa, Nog eens heel veel dank voor de snoepjes ter ere van je verjaardag. Iedereen heeft er van genoten. Er ligt nog een Mars in de doos. Benieuwd wie die komt halen. En of dat nog voor vandaag is. Hoe gaat het? Iedereen weer terug volop en met goede moed aan het nieuwe schooljaar begonnen? Loopt alles nu terug een beetje gesmeerd? Hoe gaan de kleinsten nu naar de school? Ook met de belbus? Moeten ze na school nablijven in de studie of kunnen ze direct naar huis komen? Ga je ze misschien ophalen met de fiets ? Elk op zijn fiets nu het toch nog een beetje meevalt met het weer. Ik vond dat je een goede oplossing had gevonden voor woensdag namiddag. Ik zou er nooit opgekomen zijn. Loopt dat allemaal een beetje vlot? Niet te veel tijdverlies door te moeten wachten ? Mijn man had je bijna niet erkend. Hij vond ook dat je er heel goed uitzag. ‘k Hoop dat je je ook beter voelt. Laat me weten als ik je met iets kan helpen. Hoop dat je van een fijn week-end kan genieten want het wordt nog mooi weer. Groetjes en dikke kus L.

Gepost in Mijn verhaal | Commentaren (0) | Tags: week12

De commentaren zijn gesloten.