17-07-10

Bloggen

Ik heb geen tijd meer om te bloggen.

Het werk is zwaar, ik krijg meer werk omdat ik back-up ben van collega's die vakantie hebben en mijn job is 'helpdesk & support' en de gebruikers willen vanalles nog hebben zodat ze met verlof kunnen gaan, met een schone lei beginnen zeker. Dus ik heb het heel druk!!!

Ik heb het ook druk met mijn kids. Ze hebben veel activiteiten en kampen en ik moet veel mijn kinderen vervoeren en valiezen inpakken en uitpakken, wassen en zo van die dingen. Ze hebben allemaal hun passies en hun eigen wil dus mijn moederrol is zwaar!

Vandaag heb ik tijd, het is zaterdag en mijn kinderen en mijn man zijn er niet dus ik kan bloggen! Nu ik was heel moe, ik heb heel de voormiddag geslapen, zo moe was ik! Dus mijn namiddag was naar de winkel gaan en een paar e-mails antwoorden, ik kan niet goed vlot schrijven, ik ben veel trager. En nu wil ik bloggen en mijn tijd is voorbij, ik moet het avondeten maken voor mijn man en mijn dochter dus ik kan niet mee bloggen.

De volgende keer dan?!

Commentaren

hallo Afa,
Volgens mij is het het beste als je het bloggen bekijkt niet als een verplichting, maar als een hobby die jou vrij laat wanneer je ermee bezig bent. Het hoeft echt niet dat je regelmatig iets post. Kom maar terug als je wat meer tijd hebt, zou ik zeggen! En geniet ervan, dat zovele mensen die jou omringen jou echt nodig hebben. Hoe dan ook, blijf ik je blogje volgen hoor.
Lieve groetjes,
Pelgrimpje

Gepost door: pelgrimpje | 18-07-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.