01-09-09

Lot!

Ik kreeg nieuws!

Mails:

Hallo Lot,
Dank je.
Er is vooruitgang. Dat vinden de logopedist, vrienden, … enz ...
Zinnen (en vragen, antwoorden) gaat nog niet zo goed. Waar, wanneer, hoe, wat, …. voor mij is dat moeilijk – raar.
De dokter in het ziekenhuis zei meeste "beroerte" is een psychologisch probleem - geen werk, minder zelfstandig, taal problemen, communicatie problemen, familieproblemen, geen auto, enz... dus ik moet misschien naar de psycholoog. Mijn problemen zijn meestal ruzie (mijn man, communicatie) en auto. Dus ik ben niet altijd zo leuk.
Ik heb gevraagd voor een test van de dokter van het ziekenhuis (zoals organiseren, begrijpen, …) – ik krijg een afspraak in september (Neurologie) – dus ik zal wel zien.
Veel plezier in Duitsland! Tot binnenkort.
Liefs, Afa

----

lieve Afa
Ik hoop dat je het goed maakt en de nodige energie hebt om door te zetten. Als je moe bent moet je slapen en dat zijn ettelijke uren per dag herinner ik me. Vermoeidheid was het grote probleem zelfs als ik na 7 maanden terug bij mijn werk kwam. Het was onmogelijk om een ganse week daar aanwezig te zijn. Dus maak je niet ongerust, het komt wel in orde.
Ik wou je laten weten dat ik enkele weken naar mijn dochter ga in Duitsland. Ben waarschijnlijk terug rond midden oktober.
Hou je goed en heel veel liefs, Lot

----

Hallo Lot,
Hartelijk bedankt.
Ik ben moe – te moe om mijn e-mail te schrijven.
De logopedist was op vakantie. De logopedist zei dat ik al goed kan praten na de vakantie! Maar ik ben nu moe van te fietsen en ik ben moe van mijn huistaak van de logopedist (woordenschat - leg uit – zoals schroevendraaier, provincie, inflatie, …) pffff.
Het klikt met de logopedist (de logopedist lijkt als een psycholoog). Dus ik ben wel blij.
Tot binnenkort, Afa

De commentaren zijn gesloten.