25-08-09

Ik wil niet naar de psycholoog?!

Ik wil niet naar de psycholoog en ik wil zelfstandig zijn en ik wil auto rijden!?

Mails:

Er is vooruitgang. Dat vinden de logopedist, vrienden, … enz ...
Ik heb gevraagd voor een test van de dokter van het ziekenhuis (zoals organiseren, begrijpen, …) – ik krijg een afspraak eind september (Neurologie) – dus ik zal wel zien.
Veel vakantie, plezier en mooi weer ergens tot midden september, salukes. Afa

----

Dag Afa,
Misschien helpt het wel om tegen iemand te praten over je problemen. Ik denk ook dat je nu veel nadenkt, niet alleen over je communicatie en zo, maar ook (en vooral) dat je nu tijdelijk minder zelfstandig bent (je mag geen auto rijden en zo). Maar dit komt wel terug in orde. Hou er de moed in, hé! Wat denk je zelf? Misschien vind je logopedist ook dat je kunt geholpen worden met een psycholoog. Misschien kan je er met haar eens over spreken. Als je iemand vindt, waarmee het goed klikt, kan dit je alleen maar verder helpen, denk ik.
Heeft de dokter verder nog iets gezegd? Wat vonden ze in het ziekenhuis van je vooruitgang?
Hou je sterk, hé. Alle dagen een klein beetje vooruitgang en zo kom je er wel.
K xxx

----

Groetjes ook!
De dokter in het ziekenhuis zei meeste "beroerte" is een psychologisch probleem - geen werk, minder zelfstandig, taal problemen, familieproblemen, geen auto, enz... dus ik moet misschien naar de psycholoog.
Afa

----

Groetjes van W. Ik had hem een e-mailtje gestuurd toen je hier was gisteren.
Liefs, K

Commentaren

dag Afa Ik ben hier op je blogje verzeild geraakt. Zelf heb ik ook een fysische beperking, van geboorte en niet-evolutief. Ik heb ook ervaren dat het heel moeilijk is om een 'handicap' te aanvaarden. Ik neem mij voor één van de dagen al je postjes eens door te nemen. Alvast voeg ik jouw blogje toe aan mijn lijstje op mijn blogje. Ik zou zeggen, hou de moed erin.
Groetjes.

Gepost door: pelgrimpje | 04-07-10

Reageren op dit commentaar

Hej bedankt! Wat is je fysische beperking of mag ik het niet vragen?

Gepost door: afa | 04-07-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.