19-08-09

Mijn logopediste

Het klikte tussen de logopediste en mij. Ik moest wel veel fietsen en ik moest veel huiswerk maken maar ik vond haar een hele toffe. 

Na 3 weken heb ik haar niet meer gezien en ze vond dat ik veel beter en rustiger praatte en minder chaotisch was. Tof hee!

Ze gaf een tijdschriftje 'Wat zeg je' (ivm Afasie). Ze vertelde wat er allemaal in staat. Een eenvoudig recept (dat intereseert mij niet zo), een verhaal van een lotgenote (tof!), een paar grapjes, enzo van die dingen. Ze vroeg of ik al grapjes begreep. Ik begreep ze niet allemaal, ik wou ook graag een grapje maken maar dat is niet gemakkelijk (zie mails).

 Mails*:

heb je ook vliegtuig tickets :P
krakou is een heel mooie stad he
Je Broer

---

Broertje,
Vandaag kreeg ik jou kaartje, je schrijft “uit het zonige Frankrijk” – je maakt al een spelling – het is “zonnige” – grapje.
Wat is het verschil tussen een koe en mijn broertje? Hij heeft meer hersenen dan de koe: mijn broer gaat naar de WC, de koe kakt in de wei. (1)
Ik heb een prijs gewonnen, van een Tombola van een collega. Ik lees naar de brief(prijs) – Geschenk – goed voor hotelverblijf in Polen voor 1 persoon. Krakau – 2 dagen/1 nacht. Heb jij interesse? Anders smijt ik dit papier in de vuilbak. Stom geschenk.
De logopedist zegt dat ik al kan beter praten. Goed he.
Groetjes, Afa
(1)(Google – copy en paste van de mop)
Waarom heeft een vrouw 1 hersencel meer dan een koe?
Anders schijt ze de hele keuken onder.

----

Ja dat geloof ik dat je daar moe van wordt ;)
maar het gaat al veel beter je zinnen dus zeker volhouden he
Groetjes, Je broer

----

Wij hebben een weekje vakantie gehad. Veel wandelen (met hond), gezelschapspelen, rusten … enz… Hele mooie wandelen (bos, wijngebied, …) – prachtig. Het was mooi weer (soms te warm). Soms zijn we ook gaan zwemmen of minigolf. We hebben ook een dag naar een stadje bezocht.
De logopedist was op vakantie. Vanaf nu dus terug logopedist - eerst uur – ik ben al moe van mij huistaak, woordenschat - leg uit – zoals schroevendraaier, provincie, inflatie, … pffff. Ik ben moe.
Groetjes, Afa

----

ben terug van vandaag (al terug op het werk)
vakantie was wel leuk, maar er was niet veel te zien waar wij waren.
en jou vakantie een beetje meegevallen? je broer

--------------------------

Een stukje hersenen mag ook (ipv prijs). Grapje.
Ik kom wel eens naar mijn werk in de volgende weken (ofzo)
Groetjes, Afa

----

Dames, Heren : Afa heeft een prijs gewonnen, maar spijtig genoeg niemand anders.
Afa : ik stuur die op, ok ?

De commentaren zijn gesloten.