23-06-10

Blogfriend!

Ik krijg regelmatig reacties van een blogger, ze steunt mij en ik vind dat fantastisch! Ze schreef dat ze een interessant artikel in het magazine Leven van de Vlaamse Liga tegen Kanker heeft gelezen. Ik wil dat natuurlijk lezen, ik heb het gevonden op de world wide web (google is heel goed!). 

Artikel:http://www.tegenkanker.be/andy_fonteyne_leeft_met_een_her...

Magazine:http://www.tegenkanker.be/sites/vlk/files/leven/Leven47.pdf

Meer info:http://www.tegenkanker.be/leven

Ik vind het een heel goed artikel, hij heeft afasie en ik ook, 'ik herken mezelf', ik heb dat ook! Ik kan ook vrij vlot praten maar het is nog moeilijk, ik heb ook moeite om te telefoneren en ik schrijf vrij vlot maar ik ben veel trager, ik heb meer tijd nodig om een e-mail te schrijven. Ik ben ongeveer even oud en ik heb ook kinderen. En ik heb ook nood aan contact van lotgenoten.

Ik werk wel maar hij werkt niet. Ik heb gewoon geluk, ik kan niet goed vlot praten en ik kan niet goed vergaderen. Maar mijn job lukt vrij goed! Ik doe veel berekeningen en heb een routine job op de computer en ik maak en onderhoud websites/databases en ik doe support. Dat kan ik goed, beter dan de andere mensen. Af en toe moet ik wel communiceren en dan ben ik veel trager. Bijgevolg ben ik 'gemiddeld', daarom mag ik toch nog werken van mijn baas! Mijn collega's en mijn baas miste mij, ze hadden mij nodig! Ik ben moeilijk vervangbaar! Leuk hee!!!!

Commentaren

Dag Afa,

Het is goed dat je de links op jou blog gezet hebt. Daar voor bedankt. Ik heb nog niets gehoord over mijn mail dat ik naar jou heb gezonden?????

Tot later.

Andy

Gepost door: Andy | 23-06-10

Reageren op dit commentaar

Bedankt! Ik heb je mail gekregen en gelezen! Ik heb geantwoord, hopelijk heb je mail gekregen anders moet je op je spam-folder eens gaan kijken? Soms is dat zo?! Groetjes Afa

Gepost door: afa | 25-06-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.