17-08-09

'Week'

Een zwaar weekje met veel emoties, verdriet, onrust maar ook geluk.

Ik wou naar mijn werk gaan om mijn collega's te bezoeken maar dat lukte niet, ik ging naar een begrafenis van grootmoe, ze was 90+ en al een paar maanden ziek.

Ook werd mijn vader die week geopereerd en gelukkig lukte de operatie en hij was vrij goed.

Ik begon terug met de logopedie, 3 keer per week fietsen naar de logopedist en terug en ik kreeg veel huiswerk, dus computerde ik minder.

Mijn kleinste dochter was op sportkamp, mijn dochter en ik fietste naar de sporthal elke dag, ik fietste terug en kwam ze om vier uur terug halen, dus ik mocht/moest weer ‘fietsen’. Dinsdag avond had mijn dochter ook sport, mijn schoonmoeder bracht ze en mijn man kwam ze halen want die sporthal is veel verder en ik mocht niet autorijden.

Mijn twee andere kinderen hadden een internaatkamp en ze amuseerden zich. Maandag bracht mijn man de kids naar het kamp en vrijdag kwam mijn man ze halen.

Woensdag kreeg ik bezoek van een vriendin en ik kreeg bloemen. En mijn moeder kwam me ook bezoeken en ze vertelde dat mijn vader goed herstelde.

Vrijdag had ik geen logopedie, dus ging ik mijn moeder en ook mijn broer bezoeken met de fiets (weeral veel kilometers!). Mijn vader lag nog in het ziekenhuis, het ziekenhuis is te ver om te fietsen dus heb ik mijn vader niet bezocht. 

Mijn kuisvrouw was op vakantie dus ik had meer huishoudelijk werk. 

In het weekend was het rustig, we gingen naar een rommelmarkt en ook naar een eetdag samen met een paar vrienden met kinderen. Op de eetdag had ik wel ruzie met mij zoon, hij at te veel frieten en ik vond dat niet gezond en ik was boos. Hij was ook boos. Ik overreageerde (karakterverandering, teveel emoties) en mijn zoon overreageerde ook (hij is in de puberteit!?). Nu is dat wel grappig, maar wij maakten teveel ruzie! Ofwel was het mijn man en ik ofwel mijn zoon en ik. Ofwel kan ik niet meer tegen mannen?

 

Mails:*

Oooooooooooooooooooh wat spijtig, ik keek er zo al naar uit !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ik bel je vandaag, S.

-

Spijtig. Hou me op de hoogte wanneer je dan wel denkt te komen. Hopelijk niet die week dat wij in Disney land zitten.
Groetjes en hou je sterk, H.

----

Hoi,
Ik kan niet naar mijn werk op maandag. Vandaag is grootmoeder van mijn man gestorven. We gaan maandag naar de begrafenis.
Groetjes, Afa

De commentaren zijn gesloten.