10-08-09

'Week'

Prachtig weer, heel leuk als je fietst! Mijn man moest werken, ik was blij dat ik 'alleen' was, ik werd niet gecontroleerd, mocht doen wat ik wou en ik mocht op de computer spelen ...

Maandag heb ik heel veel gefietst, van speelplein naar de sportzaal, naar de dokter, naar mijn schoonmoeder (2u babbelen en ik kreeg een boterham), naar de winkel en dan moest ik mijn kinderen terug gaan halen met de fiets natuurlijk. De kinderen vonden het heel leuk en ik ook. De kids speelden in de tuin en ik maakte het eten.

Dinsdag was het weer fietsen naar het speelplein (en terug natuurlijk). Daar tussen 'het huishouden doen' en computeren, nog eens naar de winkel (ik mocht niet rijden dus moest ik fietsen en daarom moet ik bijna elke dag eten gaan kopen, je kunt maar weinig in een fietszak steken). Mijn schoonmoeder bracht mijn dochtertje naar de sportzaal ´s avonds en mijn man haalde ze terug.

Woensdag fietsen, computeren, winkelen, opruimen, eten maken, ... Mijn moeder kwam mij bezoeken (moest hé).

Donderdag hetzelfde, maar ik mocht niet computeren want mijn man werkte van thuis  Wenkbrouw ophalen. De kuisvrouw kwam kuisen en ik hielp.

Vrijdag hetzelfde. Ik fietste ook naar mijn moeder (veel babbelen)  en naar het rusthuis om mijn grootvader te bezoeken.

In het weekend gingen we naar een verjaardagsfeestje en ook naar een grote speeltuin.

Ik heb genoten, de laatste week dat ik niet naar de logopedist moest, dus terug werken ofzo iets ('logopedie') Knipogen

Als ik mijn kinderen moest gaan halen en brengen dan vond ik een mama om te babbelen, ik heb gezegd dat ik niet goed kon praten dat ik een beroerte heb gekregen, ze schrok. Ze gaf me steun, babbelde met mij, vertelde dat iemand van haar familie een beroerte had gekregen lang geleden, kon daarom niet schrijven, kende het alfabet niet meer en is terug hersteld. Zo´n verhalen hielpen mij!

Ik computerde veel, kreeg e-mails. Ik kreeg van mijn vriendin (eentje met 5 kinderen!) regelmatig een e-mail dat haar kids naar daar zijn geweest, sportkampen, enz... Ik vond het heel leuk en ik antwoordde en vertelde wat mijn kids allemaal deden (zie Mails). De e-mails van mijn vriendin heb ik niet gebruikt voor deze ik-na-cva-blog, teveel private informatie. Ik wil gewoon zeggen, ze heeft mij geholpen en gesteund door veel e-mails te krijgen! Mijn penpal vriendin!

Mails:

Je mag altijd eens zien met mijn website - ik kan niet goed “zinnen” maken – dus mijn zoon helpt om mijn zinnen verbeteren voor mijn website.
Deze week doen mijn kinderen speelpleinwerking en sportkamp. Het valt wel mee om te fietsen - mijn zoon fietst 9km (alleen) naar daar – de meisjes en Afa fietsen naar 6 km. Ik mag niet rijden met mijn auto – er is een wetgeving ivm hersenberoerte – ik mag niet rijden voor 6 maanden. Ik vind dat verschrikkelijk. (regen, sneeuw? is niet leuk).
Afa

De commentaren zijn gesloten.