08-08-09

Wanneer?

Mijn dochtertje mocht naar een verjaardagsfeestje in het weekend, het is te ver om te fietsen dus vroeg ik aan mijn man dat hij ze kan brengen en halen. Mijn man vroeg 'Wanneer?' en ik antwoordde 'Een verjaardagsfeestje van haar vriendin*'. Hij vroeg luid 'Wanneer?' en ik antwoordde 'Het is ver met de fiets hoor, jij moet rijden!*'. Hij riep heel luid 'Wanneer?' en ik begon te wenen. Ik begreep het niet eens, ik kende dat woord niet en mijn man was boos. Wanneer, wat, wie, waar, ... een deel van mijn data (mijn hersenen) was uitgewist! Mijn man wist toch dat ik afasie had, hij had geen geduld en hij was boos. Hij hielp niet, vertelde niet dat 'wanneer' wil zeggen tijd, uur, dag, ... Ik vond dat heel egoïstisch, het is weer typisch mannen. Ik haatte dat, ik werd weer gekleineerd, ik kon er toch niets aan doen?! Dus ik was boos, heel emotioneel, weer ruzie** ... 

*Of zo iets, het zijn herinneringen, ik kon niet goed praten, zinnen trokken op niet veel, ik had afasie. Nu gaat het veel beter ...

**Ik reageer veel impulsiever en emotioneler dan vroeger. Ik heb mijn man graag, maar ik ben veel bozer, ik ben veranderd.

Commentaren

Hallo Afa,
Ik begrijp wel dat het voor de partner ook niet altijd gemakkelijk is. Maar van de andere kant dat zijn toch kleine zaakjes waar ze kunnen rekening mee houden. Maar inderdaad ik vind dat mannen soms lichtgeraakt kunnen zijn. En dan word je inderdaad boos en vallen er woorden en dat was ook niet de bedoeling... Samenleven is ABSOLUUT niet gemakkelijk. Maar kop op hè meid. Zoals Jasmien zingt "'alle meisjes aan de top, laat je nooit door iemand kleineren.". Stond hier bij mij vorige week nog loeiend hard :-)
Lieve groetjes,
Leen

Gepost door: Leen | 13-06-10

Reageren op dit commentaar

Ja inderdaad. Mannen zijn anders dan vrouwen hee. En daarbij heb ik nog een beetje een communicatie probleem (afasie) en ik ben bozer. Ik ben een beetje een heks. Vroeger was ik zo een lieve en nu niet meer :-( Mijn man heeft mij gekozen omdat ik zo lief was en nu ... ?

Gepost door: afa | 18-06-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.