03-08-09

'Week'

Na mijn vakantie was ik blij dat ik thuis was, ik miste mijn computer en mijn collega’s (of mijn mails). Ik had mijn laptop wel mee op vakantie maar ik had daar geen internet. Ik kreeg wel sms’en van een paar collega’s en ook mijn zus en ik antwoordde maar ik heb liever e-mail communcatie.

Ik had ook een e-mail gestuurd naar een sporttrainster van mijn dochterje want ik had de planning niet gekregen, ze antwoordde dat ze een acute appendix had gekregen en daarom had ik de planning niet gekregen, en ze stuurde de planning door. Mijn dochtertje kreeg al training, haar papa was chauffeur, mijn andere dochter en ik en ook de hond reden mee. Wij keken naar mijn dochtertjes training terwijl mijn man een wandeling maakte met de hond. De trainster was een hele lieve, ik kende haar nog niet, ik kende alleen haar e-mails. Ik kon niet goed praten en ik heb gewoon gezegd dat ik een beroerte heb gekregen en dat ik niet goed kan praten. De trainster vond het niet erg en ze steunde mij, ik kreeg een ‘gratis’ babbeltje erbij en ik kon mijn frustatie uiten.

Die week had mijn dochtertje naast de sporttrainingen ook twee vriendinnetjes gevraagd en ze bleven logeren bij ons. Mijn andere twee kinderen hadden een tweedaagse avonturenkamp en ze hadden zin!

Mijn moeder kwam me ook eens bezoeken, ze vond dat ze mij elke week wil bezoeken want ik moet veel babbelen om te herstellen, ja mijn moeder is een maatschappelijke werkster en heeft beroepsvervorming Knipogen. Ik vond het niet erg hoor, maar ik werd gecontroleerd, zo graag had ik het niet. Mijn zus heeft mij komen bezoeken. We gingen ook een babietje bezoeken, een collega met haar man heeft mij ook komen bezoeken. Zo asociaal was ik niet hoor?!

Vrijdag kwam de kuisvrouw kuisen terwijl mijn man en de kids naar zijn moeder gingen en ik mocht computeren. Ik deed dat graag, ‘het schrijven gaat al veel vlotter’ mailden veel mensen, ik deed mijn best maar voor een paar zinnen te schrijven duurde het heel lang. Het lukte niet goed hoor, ik gebruikte veel ‘google’, zocht een woord en deed copy en paste als zinnen wel juist lijken. Ik doe dat soms nog hoor – zie ‘printscreen’ – ik heb een nieuw woord geleerd ‘uiten’!

Google

 Mails*:

Zat is goed voor mij – dus prima. Alles goed hoor. De kinderen amuseren zich! Groetjes, Afa

---

Hallo Afa, Het schrijven gaat al veel vlotter, hé. I.v.m zaterdag, na de receptie zouden we efkens langs jullie passeren. Ik verlang er naar om jou eens terug te zien. Ik zal bellen wanneer we vertrekken op de receptie. Maar je moet zeker niet thuis blijven indien je andere plannen moest hebben. Hoe is het vandaag geweest? Niet te vermoeiend nu dat ze haar vriendinnetjes er ook waren? Veel liefs, K.

----

Hoi K., Mijn man is nog in verlof. De kids gaan vandaag Survival 2-daagse met de Ardennen. De kleine blijft thuis maar haar 2 vriendinnetjes komen spelen. De kinderen hebben elke week (ma tot vrij) kampen (speelplein – sportkampen - …) Ik ben blij voor jou – goed voor zaterdag. Om welk uur ongeveer? (De zin lukt niet voor mij). Groetjes, Afa

----

Afa, Indien het je past kunnen we zaterdag, na de receptie, eens passeren. Maar alleen als jij het ziet zitten. Anders komen we wel eens een andere keer. Hebben de kinderen nog verdere plannen om op kamp te gaan? Is je man nog in verlof? Rust maar goed uit, hé. Maak je maar niet te moe. Liefs, K.

 

*De mails zijn soms verkort, zoals private informatie heb ik afgeknipt of lichtjes veranderd.

Commentaren

Bewonder Uw doorzettingskracht. Kunnen veel mensen wat van leren, wens U onnoemelijk veel kracht en liefde om dit verder uit te kunnen bouwen, want het zal nie gemakkelijk zijn hè.

groeten
danique

Gepost door: danique | 09-06-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.