08-06-10

Flair

030_flair_logoElke week nam ik een Flair van toen ik een tiener was dus ik ben wel een trouwe fan. Elke woensdag namiddag las ik mijn Flair, dat was mijn ontspanning, een half uurtje lezen. Mijn favoriete bladzijde van Flair was 'Mieke Van Maerle'. 

Na mijn beroerte, kreeg ik afasie, ik kon wel lezen maar ik begreep de teksten niet. Nu gaat het beter, ik kan lezen maar ik moet stilletjes hardop lezen en af en toe moet ik de tekst herlezen omdat ik het niet direkt begrijp.

Ik neem de Flair af en toe, misschien één keer per maand, ik moet nog teveel concentreren om de tekst te begrijpen. Voor mij is het geen ontspanning niet meer.

Sommige teksten ivm ´relaties´ zijn heel moeilijk: de vriend van haar vriendin of de ex van zijn vriend,  ...  ik kan sommige teksten gewoon niet volgen, ... Ik heb dus nog steeds moeite met persoonlijke voornaamwoorden (ik, jij, hij, zij, haar, hem, ...).

In de Flair zijn er wel regelmatig artikels van mensen die iets hebben (of iets niet meer hebben) zoals anorexia, depressief, zwaarlijvig, kanker, ... en nog nooit heb ik een artikel gevonden met 'afasie'?

De commentaren zijn gesloten.