29-07-09

Ruzie

We hadden regelmatig ruzie op vakantie ...

Ik wou graag praten met mijn man, de kinderen waren al gaan slapen, maar mijn man wou lezen, dus we hadden weeral ruzie. Ik wou praten en ik kon echt niet praten als ik boos ben, ik kon alleen maar onzinnige woorden vertellen, wat een discussie, veel tranen en ik wist eigenlijk niet waarom?

Een paar keer gingen we uit eten, naar een taverne of  een restaurant. Soms was ik boos omdat ik geen frieten en andere rommel wou eten. Ik wou gezond eten. Ik ben vegetarisch, ik was nog kieskeuriger dus ruzie, tranen, ...  

Ook ruzies ivm mijn man's hond (ik moest weeral stofzuigen voor al die haren van de hond, de hond luisterde vrij goed maar niet goed genoeg voor mij, ...), drank (mijn man drinkt graag alcohol, en ik vond dat hij teveel dronk), opruimen (ik moest weeral opruimen en de kids en mijn man wilden niet helpen, vond ik), snoepen (de kinderen snoepten teveel, ik had dat niet graag), boeken lezen (iedereen kon lezen en ik kon niet lezen, lukte niet, dus ik was zeker ook gefrustreerd). Veel tranen, ...

Mijn man en mijn kinderen hebben veel geleden met al die ruzie, mijn schuld, ... Ja ik was veranderd, veel emotioneler, ik kon niet goed stoppen. Ik was gewoon erger dan vroeger, nog serieuzer en ik kon niet relativeren.

Commentaren

Het was eigenlijk een niet begrijpen van beide kanten hè. Jij hebt er niet om gevraagd en kon er niet aan doen. Voor beide partijen was het allemaal anders. Niet alles op je schoudertjes nemen Afa. Het is zo al zwaar genoeg voor jou.
Groetjes en geniet van het mooie weer,
Leen en een dikke poot van Poesie en Sloeberken

Gepost door: Leen | 05-06-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.